7 Päivää – Seiska


7 Päivää -lehti eli Seiska on jo lähes miljoona lukijaa viikottain tavoittava viihdealan ja ajankohtaisten aiheiden rakastettu ja kiistelty lehti. Seiska kertoo tuoreet viihdemaailman uutiset, ajankohtaiset käänteet ja yllätykset ja paljon muuta. Sensaatiohakuisuus on Seiska-lehden tavaramerkki, joten hurjia juttuja ja kuumia juoruja ei lehden sivuilta puutu.

Seiska on Suomen sosiaalisen elämän ja julkkismaailman ykkösreportteri. Lehden sivuilta löytyy pitkiä artikkeleita kotimaisten julkisuuden henkilöiden elämistä ja niiden käännekohdista, lukijoilta saatuja juttuvinkkejä, ulkomaiden kohutuimmat viihdeuutiset, uskomattomia selviytymistarinoita ja vaikka mitä.

Kuka tahansa voi osallistua Seiskan tekemiseen lähettämällä juttuvinkin. Hyvistä vinkeistä maksetaan palkkioita. Lukijoilla on myös mahdollisuus saada äänensä kuuluville ja kommentoida ihastuttavia ja vihastuttavia julkisuuden henkilöitä. Seiska tarjoaa myös muuta ajankohtaista sisältöä, kuten viikottaiset horoskoopit ja tv-ohjelmaoppaan.

Paljon kohujakin aikaan saanut 7 Päivää lehti on löytänyt tiensä suomalaisten lukijoiden sydämiin eikä ole sieltä mihinkään lähtemässä. Ajankohtaisimmat ja puhutuimmat viihdeuutiset ja julkkismaailman kerman kuulumiset tuodaan sinun ulottuvillesi joka viikko.

Tilaa lehti

7 Päivää - Seiska tarjous

Ohessa parhaat 7 Päivää - Seiska tarjous ja tilaajalahja -edut.

Seiska lehdet 2 kk + digitaalinen keittiövaaka kaupan päälle

7-paivaa-seiska-keittiovaaka.jpg
Tilaa nyt 2 kk Seiska-lehdet ( 8 numeroa) hintaan 9,95/kuukausi eli yhteishintaan 19,90. Lisäksi saat kaupan päälle tyylikkään digitaalisen keittiövaa'an (arvo 34,90). Seiska tuo viihdemaailman uutiset kotiisi kerran viikossa. Upean keittiövaa'an avulla kokkaaminen puolestaan on naurettavan helppoa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Seiska lehdet 2 kk + retroradio tai suola- ja pippurimylly kaupan päälle

Säästä 54.80 €
7-paivaa-seiska-retroradio-maustemyllyt.jpg
Tilaa kahden kuukauden Seiska-lehdet hintaan 9,95/kk ja saat valita tilaajalahjaksi tyylikkään retroradion tai vaihtoehtoisesti modernit suola- ja pippurimyllyn.
Seiska tuo viihdemaailman uutiset suoraan kotiisi kerran viikossa. Samalla saat tyylikkään retroradion, joka on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi uimarannalle tai kesämökille. Vaihtoehtoisesti saat kaupan päälle huippuluokan suola- ja pippurimyllyt, joilla maustat kätevästi ruoan kuin ruoan.

Tarjous koskee talouksia, joissa ei ole tilattu Seiska-lehteä viimeisen 6 kk:n aikana.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)