Anna


Anna on iloinen ja positiivinen naistenlehti, joka tarjoaa viikottain monipuolisen ja värikkään katsauksen naisen jokapäiväiseen elämään mahtuviin asioihin. Anna on ajankohtainen, tyylikäs ja moderni lehti, joka sopii kaikille naisille. Anna pyrkii olemaan lähellä lukijaansa.

Lehti sisältää mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja kaikkien tuntemilta suomalaisilta, erilaisia reportaaseja kiinnostavista ja ajankohtaisista aiheista ja tavallisten ihmisten kostettavia selviytymistarinoita, jotka antavat lukijoille ajattelemisen aihetta. Anna tahtoo puhutella lukijoitaan ja antaa aiheita kahvipöytäkeskusteluihin.

Anna on lifestyle-lehti, joka pitää lukijat ajantasalla viimeisimmistä muodin, kauneuden ja sisustuksen trendeistä, esittelee ruokavinkkejä ja kertoo terveyden ja hyvän olon tärkeimmät salaisuudet.

Anna on monipuolinen lehti, joka elää lukijoidensa elämässä mukana. Se tarjoaa neuvoa ja tietoa eri asioista, antaa vinkkejä ja esittelee kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat puheenaiheet.

Tilaa lehti

Anna tarjous

Ohessa parhaat Anna tarjous ja tilaajalahja -edut.

Anna 2 kk lehdet ja tilaajalahjaksi alkupalalusikat tai helmikorusetti

Säästä 98.80 €
anna-alkupalalusikat-helmikorut.jpg
Tutustu nyt naisten omaan Anna-lehteen. Saat 2 kuukauden lehdet hintaan 24,90. Lisäksi saat valita tilaajalahjaksi joko alkupalalusikat tai korusetin, joka sisältää helmikorvakorut ja -kaulaketjun.
Saat 6 kappaletta laadukkaita alkupalalusikoita (arvo 35,70), joilla kelpaa tarjoilla vaikka minkälaisia herkkuja. Vaihtoehtoisesti voit valita kauniit helmikorvakorut ja helmikaulakorun (arvo 73,90), jotka kruunaavat asun kuin asun.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)