ApuKrypto


ApuKrypto on mukava tehtävälehti kaikille kryptojen ystäville. Kryptoja lehdessä on eniten, mutta niiden lisäksi sen sivuilta löytyy myös muita aivoja haastavia tehtäviä, joiden ratkaisemisessa saa mukavasti ajan kulumaan. ApuKrypto on viihdyttävä ristikkolehti niille, jotka kaipaavat perinteisten ristikoiden sijaan vähän erilaisia ristikkotehtäviä.

ApuKrypto ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Jokainen numero sisältää noin 20 erilaista kryptotehtävää, sekä erityyppisiä sanatehtäviä ja tietokilpailuja. Kryptot ovat palkintotehtäviä, joten postittamalla vastauksensa voi voittaa kivoja rahapalkintoja. Kryptot ovat sopivan haastavia ja vaihtelevia, joten niiden seurassa ei aika käy pitkäksi.

ApuKrypto on mainio puuhastelulehti, jonka parissa on kiva rentoutua ja samalla pistää aivot töihin. Lehti sopii kaikenikäisille kryptojen harrastajille ja monipuolisuutensa vuoksi kuka tahansa voi löytää lehden sivuilta mukavaa puuhaa.

Tilaa lehti

ApuKrypto tarjous

Ohessa parhaat ApuKrypto tarjous ja tilaajalahja -edut.

ApuKrypto 8 numeroa 19,90

apukrypto-tarjous.jpg
Saat nyt ApuKrypto lehden edullisesti, 8 numeroa vain yhteishintaan 19,90 euroa. Säästät jopa 8 euroa normaalihinnasta. ApuKrypto sopii koko perheelle ja sisältää hauskojen krypto-ristikoiden lisäksi myös paljon muita mielenkiintoisia puuhatehtäviä, joiden parissa kuluu helposti vaikka sadepäivä.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)