ApuRistikot


ApuRistikot on ristikkolehti, jossa on kuukausittain paljon ristikoita ja muita ratkottavia tehtäviä. Ristikot ovat helppoja ja keskitason ristikoita, mutta keskiaukeamalla on ristikko myös todellisille ristikonratkojille. ApuRistikot tarjoaa mukavaa tekemistä säälle kuin säälle ja vaihtelevien ristikkotehtävien parissa saa helposti ajan kulumaan.

ApuRistikot sisältää erilaisia ristikoita ja tehtäviä. Klassisten kuvaristikkojen lisäksi joka numerossa on kuva-arvoituksia, kryptoja, piilosanatehtäviä, anagrammien ratkomista, supersuositut sudokut ja paljon muuta mukavaa ajanvietettä, joka pistää aivonystyrät koetukselle. Lähes jokaisesta tehtävästä voi voittaa erilaisia palkintoja, kuten rahaa ja lehtien vuosikertoja.

ApuRistikot on monipuolinen ristikkolehti, joka sopii hyvin kaikenikäisille ristikonratkojille eri tasoisten tehtävien ansiosta. Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää päivää kuin rentoutua mukavasti ja ratkoa ristikoita ja muita vastaavia tehtäviä. ApuRistikot-lehden kanssa sinulla ei ole koskaan tylsää.

Tilaa lehti

ApuRistikot tarjous

Ohessa parhaat ApuRistikot tarjous ja tilaajalahja -edut.

ApuRistikot 12 numeroa 24,90

apuristikot-tarjous.jpg
Tilaa nyt ApuRistikot 12 numeroa huikeaan hintaan vain 24,90. Saat lehdet jopa 27% edullisemmin kuin yleensä. ApuRistikot on koko perheelle sopiva ristikkolehti, jossa on klassisten kuvaristikoiden lisäksi paljon muuta kivaa puuhasteltavaa, erilaisia sudokuja, arvoituksia ja muita tehtäviä.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)