Avotakka


Avotakka on yksi Suomen suurimmista sisustuslehdistä. Lehti tarjoaa sisustus- ja remontti-ideoita, antaa ostosvinkkejä ja esittelee upeita koteja ja ihmisiä niiden takana. Avotakka on monipuolinen ja innostava, jokaiselle intohimoiselle sisustajalle ja kodin remontoijalle sopiva lehti.

Avotakan jokaisessa numerossa on vaihtuvat teemat vuodenajan ja sopivan sesongin mukaan. Jokaisesta lehdestä löytyy paljon sisustusmaailman uutuuksia ja ajankohtaisia ilmiöitä, toinen toistaan inspiroivampia koteja, vinkkejä pienen ja toisinaan vähän suuremmankin pintaremontin toteuttamiseen, vihersisustamista ja upeita kattauksia erilaisiin tilaisuuksiin. Lisäksi lehti sisältää paljon arkkitehtuuria, muotoilua ja ripauksen antiikkia.

Avotakka on suunnattu nimenomaan suomalaisille sisustajille ja lehden näkökulma onkin valittu kohderyhmän mukaan. Avotakka kuitenkin tekee katsauksen myös muualle maailmaan ja tuo parhaat sisustusideat ulkomailta meille suomalaisille. Avotakasta löydät runsaasti inspiraatiota oman kotisi sisustamiseen ja kuulet ja näet, miten muut ovat sen tehneet.

Avotakka on tuhti lukupaketti, joka tarjoaa joka kerta jotain uutta ja innostavaa. Ratkaisut pulmiin, vinkit ja ideat löydät kaikki kätevästi yksistä kansista.

Tilaa lehti

Avotakka tarjous

Ohessa parhaat Avotakka tarjous ja tilaajalahja -edut.

Avotakka 4 nroa 19,90 + tilaajalahjaksi clutch-lompakko

avotakka-clutch-lompakko.jpg
Tutustu nyt Avotakka-lehteen ja tilaa 4 numeroa kodin sisustamista vain hintaan 19,90 e. Kaupan päälle saat 57 euron arvoisen clutch-lompakon. Krokotiilikuvioinen naisten nahkalompakko on ajaton ja tyylikäs ja siihen mahtuu kaikki tarpeellinen.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Avotakka 5 numeroa + tilaajalahjaksi clutch-lompakko

Säästä 78.00 €
avotakka-clutch-lompakko.jpg
Tutustu nyt Avotakka-lehteen ja tilaa 5 numeroa kodin sisustamista vain hintaan 21 euroa. Kaupan päälle saat 57 euron arvoisen clutch-lompakon.
Avotakka sisustaa ja inspiroi puolestasi. Krokotiilikuvioinen naisten nahkalompakko on ajaton ja tyylikäs ja siihen mahtuu kaikki tarpeellinen.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Avotakka 5 numeroa + tilaajalahjaksi sisustuskirja

Säästä 56.00 €
Tutustu nyt Avotakka-lehteen ja tilaa 5 numeroa kodin sisustamista vain hintaan 21 euroa. Kaupan päälle saat 35 euron arvoisen sisustuskirjan.
Avotakka sisustaa ja inspiroi puolestasi. Ajatonta tyyliä kotiisi -sisustuskirja esittelee parhaimmat sisustusideat ja tarjoaa inspiraatiota retrohenkiseen sisustamiseen.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Avotakka 5 numeroa + tilaajalahjaksi IvanaHelsinki -iltalaukku

Säästä 100.00 €
avotakka-iltalaukku.jpg
Tutustu nyt Avotakka-lehteen ja tilaa 5 numeroa kodin sisustamista vain hintaan 21 euroa. Kaupan päälle saat 79 euron arvoisen IvanaHelsinki -iltalaukun.
Avotakka sisustaa ja inspiroi puolestasi. IvanaHelsinki-iltalaukku täydentää loistavasti asun kuin asun ja on oikea katseiden kääntäjä.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Avotakka 5 numeroa + tilaajalahjaksi Ristomatti Ratian silkkihuivi

Säästä 69.00 €
avotakka-silkkihuivi.jpg
Tutustu nyt Avotakka-lehteen ja tilaa 5 numeroa kodin sisustamista vain hintaan 21 euroa. Kaupan päälle saat 48 euron arvoisen Ristomatti Ratian silkkihuivin.
Avotakka sisustaa ja inspiroi puolestasi. Ristomatti Ratian Usko, Toivo, Rakkaus -silkkihuivi on tyylikäs ja ajaton ja sopii käytettäväksi esimerkiksi arkiasuissa tai kesän juhlissa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Avotakka 5 numeroa + tilaajalahjaksi juustosetti

Säästä 63.00 €
avotakka-juustosetti.jpg
Tutustu nyt Avotakka-lehteen ja tilaa 5 numeroa kodin sisustamista vain hintaan 21 euroa. Kaupan päälle saat 42 euron arvoisen juustosetin.
Avotakka sisustaa ja inspiroi puolestasi. Juustosetti sisältää teräksisen veitsen, jolla leikkaa juuston kuin juuston ja puisen leikkuulaudan, josta saa kätevästi myös tarjoilualustan.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)