Cosmopolitan


Cosmopolitan on yksi maailman suosituimmista nuorille naisille suunnatuista lehdistä, jota ilmestyy jo useissa kymmennissä maissa. Lehti on trendikäs ja ajankohtainen ja käsittelee aiheita, jotka kuuluvat nuoren naisen elämään. Se on monipuolinen lukupaketti, joka tarjoaa joka kerta jotain uutta. Cosmopolitan henkii kansainvälisyyttä ja tyyliä.

Cosmopolitan-lehden aiheet pyörivät useiden eri teemojen, kuten viihteen, julkisuuden henkilöiden, muodin, kauneuden, ihmissuhteiden, arjen ja työn, sekä yleisen hyvinvoinnin ympärillä. Lehti tarjoaa muoti- ja tyylivinkkejä, shoppailuideoita ja esittelee tämän hetken kuumimmat trendit. Cosmopolitan on ennen kaikkea viihdyttävä, mutta myös rehellinen ja suorasanainen. Arkielämän aiheet, kuten parisuhde ja oma hyvinvointi, nostetaan jatkuvasti esille artikkeleissa.

Cosmopolitan on kokonaisvaltainen nuorten naisten lehti, joka sopii kaikille. Se tuo ideat ja ilmiöt maailmalta ja esittelee ihmisiä, jotka ovat tehneet rohkeita ja onnistuneita valintoja elämässään. Cosmopolitan tuntee muoti-ikonit ja tietää, millaisia nuoret naiset ovat.

Cosmopolitan-lehden parissa ei aika käy pitkäksi, eivätkä ideat lopu kesken. Lehti on hyväntuulinen ja tyylikäs, avulias ja kannustava.

Tilaa lehti

Cosmopolitan tarjous

Ohessa parhaat Cosmopolitan tarjous ja tilaajalahja -edut.

Cosmopolitan lehdet 6 kk + kaupan päälle Lumene-meikkisetti

cosmopolitan-lumene-meikkisetti.jpg
Tilaa nyt 6 kk Cosmopolitan-lehdet hintaan 29,50 ja saat tilaajalahjaksi Lumene-meikkisetin (arvo 41,40)

Meikkisetti sisältää BB-voiteen, ripsivärin ja huulikiiltokynän

Lue lisää ja tilaa tästä »

Cosmopolitan lehdet 6 kk + kaupan päälle Bluebiit PowerCard -vara-akku tai lisäkuukausi

cosmopolitan-vara-akku.jpg
Tilaa nyt 6 kk Cosmopolitan-lehdet hintaan 29,50 ja saat tilaajalahjaksi Bluebiit PowerCard -vara-akun (arvo 24,90) tai kuukauden verran lisää luettavaa

Lue lisää ja tilaa tästä »

Cosmopolitan lehdet 5 kk + kaupan päälle L'Occitane kosmetiikkasetti

cosmopolitan-loccitane-kosmetiikkasetti.jpg
Tilaa nyt 5 kk Cosmopolitan hintaan 24,90 e ja saat tilaajalahjaksi L'Occitane kosmetiikkasetin (arvo 19 e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Cosmopolitan lehdet 5 kk + kaupan päälle Naomi Campbellin tuoksu

cosmopolitan-hajuvesi.jpg
Tilaa nyt 5 kk Cosmopolitan hintaan 24 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Naomi Campbellin Wild Pearl EdT-tuoksun (arvo 29,95 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Cosmopolitan lehdet 5 kk + kaupan päälle Lumene meikkisetti

cosmopolitan-meikkisetti.jpg
Tilaa nyt 5 kk Cosmopolitan hintaan 24 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Lumene-meikkisetin, joka sisältä ripsivärin, bb-voiteen ja huulikiillon (arvo 41,40 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Cosmopolitan lehdet 5 kk + kaupan päälle korusetti ja rannekello

cosmopolitan-korusetti-kello.jpg
Tilaa nyt 5 kk Cosmopolitan hintaan 24 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi upean Swarovski korusetin ja siihen sopivan rannekellon (arvo yhteensä 84 euroa.)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Cosmopolitan-lehdet 6 kk + tilaajalahjaksi rantapyyhe ja suoristusrauta, rannekello ja kuulokkeet tai hajuvesi ja ripsiväri

Säästä 95.00 €
Tutustu viihdyttävään Cosmopolitan-lehteen ja tilaa nyt 6 kuukauden lehdet vain hintaan 27 euroa. Saat lisäksi kaupan päälle joko rantapyyhkeen ja suoristusraudan (yhteensä 51 euron arvoiset), rannekellon ja nappikuulokkeet (arvo yhteensä 68 euroa) tai hajuveden ja ripsivärin (arvo 30,10 euroa).
Cosmopolitan on aina tyylikäs ja ajan tasalla oleva lehti, joka tarjoaa viihdyttävää lukemista ympäri vuoden. Voit valita upeista tilaajalahjoista mieleisesi. Cosmopolitanin oma rantapyyhe ja pieni suoristusrauta on helppo ottaa mukaan lomalla. Tyylikäs rannekello ja söpöt kuulokkeet puolestaan täydentävät tyttömäisen tyylin. Lumene Rasberry Miracle ripsivärillä saat ihanan pitkät ripset ja Beyoncen Pulse-tuoksu on naisellinen ja raikas ja sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. #1 Hanna 30.8.2010 - 9.38

    Cosmo toimii aina 🙂 Tullut jo kohta 3 vuotta, enkä aio perua!

(ei julkaista)