Demi


Demi on nuorille 12-19-vuotiaille tytöille suunnattu lehti. Demi pyrkii olemaan lukijansa paras ystävä tai sisko, joka jakaa neuvoja askarruttaviin asioihin ja tarjoaa vinkkejä terveyteen, hyvinvointiin, ihmissuhteisiin, muotiin ja kauneuteen liittyen. Demi on ajankohtainen lehti, jonka tekemisessä lukijatkin ovat vahvasti mukana.

Demi-lehti edustaa kaikkia niitä asioita, joita nuoren naisen elämään kuuluu. Se tarjoaa viihdettä, kauneus- ja muotijuttuja, tietoa terveydestä ja liikunnasta ja vinkkejä onnistuneisiin ihmissuhteisiin ja hyvään oloon. Demi on asenteeltaan positiivinen ja kannustava lehti ja se pyrkii viestimään kaikille tytöille, miten voi rohkeasti olla oma itsensä.

Demin lukijat voivat lähettää lehteen kysymyksiä, joihin eri palstoilla vastataan teemojen mukaan. Lukijat otetaan aktiivisesti mukaan lehden juttuihin ja näin halutaan saada muut lukijat samastumaan lehden sivuilla esiintyviin, ihan tavallisiin teinityttöihin. Demi kannustaa nuoria hyvään itsetuntoon ja itsensä kunnioittamiseen.

Demi-lehti on aidosti nuorten naisten lehti, jonka monipuolinen ja viihdyttävä sisältö vangitsee lukijansa helposti. Demi sopii kaikille ikäryhmän tytöille ja sen parissa viihtyy joka kerta.

Tilaa lehti

Demi tarjous

Ohessa parhaat Demi tarjous ja tilaajalahja -edut.

Demi-lehti 5 nroa 19,90 + lahjaksi Escada Joyful-tuoksu

demi-escada-joyful.jpg
Tilaa Demi ja saat viisi numeroa hintaan vain 19,90 e. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Escada Joyful -tuoksun

Lue lisää ja tilaa tästä »

Demi-lehti 5 nroa 19,90 + lahjaksi Make Up Store -kosmetiikkaa

demi-make-up-store.jpg
Tilaa Demi ja saat viisi numeroa hintaan vain 19,90 e. Tilaajalahjaksi saat Make Up Store -kosmetiikkaa (arvo 40 e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Demi-lehti 5 nroa 19,90 + lahjaksi Escada Turquoise Summer -tuoksukynä

demi-escada-tuoksukyna.jpg
Tilaa Demi ja saat viisi numeroa vain hintaan 19,90 e. Tilaajalahjaksi saat Escada Turquoise Summer -tuoksukynän (arvo 17,90e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Demi-lehti 5 nroa 19,90 + lahjaksi House of Elliotin Hollywood-rannekoru

demi-house-of-elliotin-hollywood-rannekoru.jpg
Tilaa Demi ja saat viisi numeroa vain hintaan 19,90 e. Tilaajalahjaksi saat House of Elliotin Hollywood-rannekorun (arvo 59e)

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)