Divaani


Divaani on sisustamiseen keskittynyt erikoislehti, joka tarjoaa monipuolisia ideoita kodin sisustamiseen ja laittamiseen. Divaani tahtoo tehdä totta jokaisen sisustajan villeimmistäkin unelmista ja auttaa kaikkia saavuttamaan unelmakotinsa. Lehdessä käsitellään sisustamista useista eri näkökulmista ja tarjotaan kiinnostavia ratkaisuja ja vinkkejä.

Lehden sivuilta löytyvät uusimmat trendit ja vanhat klassikot ja lukijaa rohkaistaan persoonallisiin ratkaisuihin. Divaani paneutuu yksityiskohtaisesti kodin jokaisen huoneen sisustamiseen ja tarjoaa erilaisia ostosvinkkejä ja esittelee kauneimpia koteja. Lisäksi Divaani vie lukijan ulos puutarhaan, mökille ja kaupungin kaduille. Divaani esittelee kiinnostavia ihmisiä ja ilmiöitä, sekä matkaan ja ruokaan liittyviä aiheita.

Divaani tuntee lukijansa ja tietää, mitä sisustusta lähes elämäntapanaan pitävät, unelmakotiaan rakentavat ihmiset tahtovat. Lehdestä löytyy kauniita ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja, jotka ovat ajankohtaisia ja toimivia. Sisustamista tarkastellaan laajasti ja pidemmällä tähtäimellä.

Divaani on jokaisen sisustajan varma lehtivalinta. Positiivisella otteella ja mielenkiintoisella tyylillä kirjoitetut jutut vievät lukijan matkalle sisustuksen ihmeelliseen maailmaan.

Tilaa lehti

Divaani tarjous

Ohessa parhaat Divaani tarjous ja tilaajalahja -edut.

Divaani-lehti 6 numeroa hintaan 24,90 + kaupan päälle Ivana Helsinki muumilaukku

divaani-muumilaukku.png
Divaani-lehden synttäritarjous: 6 numeroa hintaan 24,90 + kaupan päälle Ivana Helsinki muumilaukku (arvo 59 e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Divaani-lehti 5 numeroa hintaan 19,90 + kaupan päälle IvanaHelsinki -iltalaukku

divaani-ivanahelsinki-laukku.jpg
Tilaa nyt Divaani ja saat 5 numeroa huippuedullisesti hintaan 19,90. Kaupan päälle saat upean IvanaHelsinki Indian Summer -iltalaukun (arvo 59 euroa). Divaani on maanläheinen lifestyle- ja sisustushenkinen lehti, jonka parissa kuluu helposti useampikin tunti. Upea Paola Suhosen suunnittelema iltalaukku puolestaan kääntää katseet juhlissa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Divaani-lehti 5 numeroa + kaupan päälle ruokakirja

Säästä 45.00 €
divaani-ruokakirja.jpg
Tilaa nyt Divaani ja saat 5 numeroa vain 20 eurolla. Lisäksi saat kaupan päälle Safkaa-ruokakirjan. 50 nopeinta tilaajaa saa lisäksi Safkaa ja vinkkua -oppaan.
Safkaa-ruokakirja (arvo 25 euroa) on suositun Avokadopastan tekijöiltä ja on kattava opas ruoan maailmaan.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)