Eeva


Eeva on yksi suosituimmista suomalaisista naistenlehdistä. Tämä klassikkolehti tarjoaa laadukasta luettavaa aikuisille naisille. Eeva esittelee kiinnostavimmat ihmiset ja koskettavimmat selviytymistarinat. Lisäksi Eeva tarjoaa paljon lifestyle-sisältöä naisen jokapäiväisen elämän piristeeksi.

Eevan artikkelit koostuvat syväluotaavista henkilökuvista, tunteita herättävistä tavallisten ihmisten tarinoista ja erilaisista matkailuun, ruokaan ja sisutukseen liittyvistä aiheista. Eeva sisältää naisellista muotia, uusimmat kauneus- ja terveysvinkit ja paljon juttua ihmissuhteista.

Eeva on lämmin lehti, joka hemmottelee lukijoitaan monipuolisella sisällöllä ja kiehtovilla aiheilla. Eeva pyrkii saamaan lukijansa samastumaan ja tuntemaan olevansa osa lehden sisältöä. Eeva on erilainen joka numerossa ja joka kerta lehti onnistuu tempaamaan lukijan mukaansa toinen toistaan vaikuttavimmilla reportaaseilla.

Eeva pyrkii herättämään keskustelua ja olemaan ajankohtainen. Eeva sopii kaikille aikuisille naisille, jotka jakavat rakkauden muotiin ja kauneuteen ja ovat kiinnostuneita arkielämän asioista.

Tilaa lehti

Eeva tarjous

Ohessa parhaat Eeva tarjous ja tilaajalahja -edut.

Eeva-lehti 5 numeroa + käsilaukku

eeva-laukku.jpg
Saat nyt 5kpl Eeva-lehteä hintaan 25 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi kaupan päälle upean Magnus Paul -käsilaukun (arvo 53 euroa). Eeva on kaikkien aikuisten naisten oma hyvänmielen lifestyle-lehti, joka tietää, mikä lukijoita kiinnostaa ja puhuttaa. Upea käsilaukku on erinomainen piristys vaikka joka päiväiseen asuun.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)