Kauneus & Terveys


Kauneus & Terveys on hyvinvointiin keskittynyt erikoslehti, joka käsittelee ajankohtaisia aiheita kauneuden, terveyden ja mielen hyvinvoinnin kannalta. Lehti testaa erilaisia hyvinvointituotteita ja antaa hyviä vinkkejä ostosten tekemiseen. Kauneus & Terveys on monipuolinen ja viihdyttävä, sekä hyödyllinen lukukokemus.

Lehti testaa erilaisia kauneus- ja terveystuotteita ja auttaa lukijoita valitsemaan oikeat tuotteet. Kauneus & Terveys pyrkii esittelemään hinta-laatusuhteeltaan parhaat vaihtoehdot, esimerkiksi edullisimman, luonnonmukaisen kosmetiikan ja parhaat hyvinvoinnin edistämiseen tarkoitetut tuotteet.

Kauneus & Terveys tarjoaa erilaisia muotivinkkejä pyrkien pitämään näkökulman mahdollisimman laajana ja esittelemään vaatteita niin arkeen, liikuntaan, töihin kuin juhlaankin. Lehden teemoja ovat hyvä olo, itsensä kauniiksi tunteminen ja terveelliset elämäntavat, joihin kuuluvat hyvä ruokavalio, unirytmi ja liikunta.

Lehdessä on vaihtuvia ruokareseptejä terveellisiä herkkuja varten, sekä ajankohtaista ravitsemusasiaa. Lehdessä on erilaisia muutosjuttuja, joihin lukijat pääsevät mukaan ja saavat mm. neuvoja pukeutumiseen ja vinkkejä painonpudotukseen.

Kauneus & Terveys on monipuolinen ja ajankohtainen lehti, jossa on kaikki, mitä hyvinvoinnin edistämiseen tarvitset.

Tilaa lehti

Kauneus & Terveys tarjous

Ohessa parhaat Kauneus & Terveys tarjous ja tilaajalahja -edut.

Kauneus & Terveys 5 numeroa + tilaajalahjaksi Ristomatti Ratian Usko, Toivo, Rakkaus -hopeariipus

kauneus-ja-terveys-ristomattiratia-koru.jpg
Tilaa nyt Kauneus & Terveys ja saat lehden huippuhintaan, nimittäin 5 numeroa vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle Risto Matti Ratian Usko, Toivo, Rakkaus -hopeariipuksen (arvo 59e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kauneus & Terveys 5 numeroa + tilaajalahjaksi Make Up Store -kosmetiikkasetti

kauneus-ja-terveys-make-up-store.jpg
Tilaa nyt Kauneus & Terveys ja saat lehden huippuhintaan, nimittäin 5 numeroa vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle Make Up Store -kosmetiikkasetin (arvo 40 e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kauneus & Terveys 5 numeroa + tilaajalahjaksi Ristomatti Ratian Usko, Toivo, Rakkaus -hopeariipus

kauneus-ja-terveys-ristomattikoru.jpg
Tilaa nyt Kauneus & Terveys ja saat lehden huippuhintaan, nimittäin 5 numeroa vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle Ristomatti Ratian Usko, Toivo, Rakkaus -hopeariipuksen (arvo 59e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kauneus & Terveys 5 numeroa + tilaajalahjaksi Dr. Hauschka -tuotepaketti

kauneus-terveys-hauschka.jpg
Tilaa nyt Kauneus & Terveys ja saat lehden huippuhintaan, nimittäin 5 numeroa vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle paketin, joka sisältää laadukkaita Dr. Hauschka kosmetiikkatuotteita (arvo 48.95e).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kauneus & Terveys 5 numeroa + tilaajalahjaksi Lumenen tuotteita

kauneus-ja-terveys-lumene-tuotteet.jpg
Tilaa nyt Kauneus & Terveys ja saat lehden huippuhintaan, nimittäin 5 numeroa vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle paketin, joka sisältää laadukkaita Lumenen meikkejä (arvo 35 euroa). Kauneus&Terveys pitää sinut aina ajantasalla kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kauneus & Terveys 5 numeroa + tilaajalahjaksi Dr. Hauschka tuotteita

kauneus-ja-terveys-voiteet.jpg
Tilaa nyt Kauneus & Terveys ja saat lehden huippuhintaan, nimittäin 5 numeroa vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle paketin, joka sisältää laadukkaita Dr.Hauschka -voiteita (arvo 50,05 euroa). Kauneus&Terveys pitää sinut aina ajantasalla kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Dr. Hauschka -voiteilla puolestaan hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kauneus&Terveys-lehti nyt puoleen hintaan 5 numeroa + Lumene Mascara ja Lumi-meikkipussi

Säästä 79.40 €
kauneus-ja-terveys-lumene-ripsivari-lumi-meikkipussi.jpg
Tutustu nyt Kauneus&Terveys-lehteen tilaamalla 5 numeroa puoleen hintaan, vain 18,50 euroa. Saat tilaajalahjaksi Lumenen ripsivärin(arvo 14,90 euroa) ja Lumi-meikkipussin(arvo 46 euroa).
Kauneus&Terveys pitää sinut ajan tasalla kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Lumene Blueberry Curl Mascaran avulla saat ihanan taipuisat ja luonnolliset ripset ja tyylikkäässä Lumi Make Up Bagissa säilyvät kaikki tärkeimmät meikkisi ja muut kauneudenhoitotuotteet.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kauneus&Terveys-lehti nyt puoleen hintaan 3 numeroa + Lumene Mascara

Säästä 26.15 €
kauneus-ja-terveys-lumene-ripsivari.jpg
Tutustu nyt Kauneus&Terveys-lehteen tilaamalla 3 numeroa puoleen hintaan, vain 11,25 euroa. Saat tilaajalahjaksi Lumenen ripsivärin(arvo 14,90 euroa).
Kauneus&Terveys pitää sinut ajan tasalla kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Lumene Blueberry Curl Mascaran avulla saat ihanan taipuisat ja luonnolliset ripset.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kauneus&Terveys -lehti 5 numeroa + Lumenen kosmetiikkapaketti

Säästä 61.60 €
kauneus-ja-terveys-lumene-tuotepaketti.jpg
Tutustu nyt Kauneus&Terveys-lehteen tilaamalla 5 numeroa hintaan 19,90. Saat tilaajalahjaksi Lumenen kosmetiikkapaketin(arvo 41,70 euroa).
Kauneus&Terveys pitää sinut ajan tasalla kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Lumene-tuotepaketissa on uusia Lumene-meikkejä, joilla luot raikkaan ja ajattoman tyylin.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kauneus&Terveys -lehti 5 numeroa + Oriflame-kosmetiikkaa

Säästä 80.70 €
kauneus-ja-terveys-oriflame-kosmetiikkaa.jpg
Tutustu nyt Kauneus&Terveys-lehteen tilaamalla 5 numeroa hintaan 19,90. Saat tilaajalahjaksi Oriflamen kosmetiikkatuotteita(arvo 60,80 euroa).
Kauneus&Terveys pitää sinut ajan tasalla kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Oriflame-kosmetiikkapaketissa on laadukkaita Oriflame-meikkejä, joilla luot raikkaan tyylin.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)