Me Naiset


Me Naiset on suosittu naisille suunnattu viikkolehti, joka tarjoaa ajankohtaisia ja uusia aiheita, parhaimmat vinkit ja vahvoja tarinoita. Me Naiset on hyväntuulinen, koskettava ja trendikäs, sekä aina aktiivinen ja ajan tasalla. Lehti sopii kaikille naisille, jotka kokeilevat mielellään uusia asioita, tutustuvat ilmiöihin ja keskustelevat vakavista ja puhuttelevista aiheista.

Me Naiset -lehti käsittelee viikottain useita eri teemoja. Näitä ovat mm. muoti, kauneus, terveys, hyvinvointi, ruoanlaitto, sisustus ja matkailu. Me Naiset esittelee kauden trendit ja neuvoo ja opastaa lukijoita. Lehti sisältää artikkeleita ja reportaaseja vahvoista ihmisistä ja heidän elämistään ja aiheita, jotka voivat olla vaikeita ja taatusti herättävät tunteita ja keskustelua.

Me Naiset on hyväntuulisuudellaan ja aitoudellaan löytänyt tiensä jo usean suomalaisen naisen sydämiin. Se on vaikuttava ja monipuolinen lukuelämys, josta löydät kaikki naisen arjessa ja sen ulkopuolella esiin tulevat asiat. Saat uutta tietoa, rohkaistut ja innostut. Me Naiset elää lukijoidensa mukana.

Tilaa lehti

Me Naiset tarjous

Ohessa parhaat Me Naiset tarjous ja tilaajalahja -edut.

Me naiset 12 numeroa + Marimekon Lirinä-kukkaro

me-naiset-lirina-kukkaro.jpg
Tilaa Me Naiset-lehti ja saat 12 numeroa hintaan 24,90 ja kaupan päälle Marimekon Lirinä-kukkaron (arvo 18,90)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Me Naiset 16 numeroa + Marimekon Lirinä-kukkaro

me-naiset-lirina-kukkaro.jpg
Tilaa Me Naiset-lehti ja saat 16 numeroa hintaan 35,00 ja kaupan päälle Marimekon Lirinä-kukkaron (arvo 18,90)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Me naiset 12 numeroa 29,90e + kuukauden lehdet kaupan päälle

me-naiset-lisalehdet.jpg
Tilaa Me Naiset-lehti ja saat 12 numeroa hintaan 29,90 sekä tilaajalahjaksi kuukauden lehdet kaupan päälle

Lue lisää ja tilaa tästä »

Me naiset 12 numeroa 29,90e + Marimekon Puketti-pussukka

me-naiset-marimekko-puketti.jpg
Tilaa Me Naiset-lehti ja saat 12 numeroa hintaan 29,90 sekä tilaajalahjaksi Marimekon Puketti-pussukan (arvo 18,90)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Me naiset 12 numeroa 29,90e + hiuspyyhe ja Lumene LAB Hydrasmooth -ihonhoitosetti

me-naiset-hiuspyyhe-lumene.jpg
Tillaa Me Naiset-lehti ja saat 12 numeroa hintaan 29,90 sekä tilaajalahjaksi hiuspyyhkeen ja Lumene LAB Hydrasmooth -ihonhoitosetin TAI kuusi lisänumeroa

Lue lisää ja tilaa tästä »

Me naiset -lehti 12 nroa 29,90e + Lumenen meikkisetti

me-naiset-lumene.jpg
Tillaa Me Naiset-lehti ja saat 12 numeroa hintaan 29,90 sekä tilaajalahjaksi Lumenen meikkisetin (39,30e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Me Naiset 11 numeroa määräaikaistilauksena + kaupan päälle DKNYn hajuvesi, Lumene-meikkisetti tai 8 numeroa lisää Me Naiset -lehteä

Säästä 69.30 €
me-naiset-hajuvesi-meikkisetti-8-numeroa.jpg
Tillaa Me Naiset-lehti ja saat kesätarjouksena 11 numeroa vain hintaan 27,90. Kyseessä on määräaikaistilaus. Lisäksi saat valita itsellesi tilaajalahjan upeiden vaihtoehtojen joukosta. Saat DKNY:n hajuveden (arvo 25 euroa), Lumenen meikkisetin (arvo 41,40 euroa) tai 8 numeroa Me Naiset -lehteö kaupan päälle (arvo 35,90 euroa).
DKNY:n BD Fresh Blossom-hajuvesi on kesäinen ja raikas tuoksu, joka sopii vaikka päivittäiseen käyttöön. Lumene-meikkisetti sisältää laadukkaita Lumenen meikkejä, jotka sopivat erityisesti kesäkäyttöön. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi valita 8 numeroa Me Naiset -lehteä ja saada lisää mielenkiintoisia lukukokemuksia.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Me Naiset 10 numeroa + kaupan päälle kynsienhoitosetti, meikkisetti tai huivi- ja korusetti

Säästä 97.90 €
me-naiset-kynsienhoito-meikkisetti-korusetti.jpg
Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tutustua Me Naiset-lehteen. Saat 10 numeroa hintaan 23,90. Lisäksi saat valita upeista tilaajalahjoista Trind-kynsienhoitosetin(arvo 26 euroa), Finlaysonin meikkipussin ja Lumenen ripsivärin (arvo 37,90) tai huivi- ja korusetin (arvo 74 euroa).
Uskomattoman tyylikkäät ja käytännölliset tilaajalahjat piristävät ja auttavat sinua hemmottelemaan itseäsi. Hoida kyntesi kuntoon Trind-setin avulla, säilytä meikkejäsi upeassa Finlaysonin meikkipussissa ja taio Lumenen ripsivärin avulla itsellesi näyttävät ripset tai piristä asuasi huivilla ja koruilla.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)