Nalle Puh


Nalle Puh on perheen pienimmille suunnattu sarjakuvalehti. Rakastettu satukarhu vie lapset ja heidän vanhempansa retkelle Puolen hehtaarin metsään, jossa voi tavata Nalle Puhin lisäksi kaikki hänen ystävänsä. Nalle Puh-lehti on jokaisen lapsen suosikkilehti, sillä se sisältää hauskoja tarinoita, joissa seikkailevat kaikki lasten lempihahmot ja erilaisia puuhatehtäviä.

Nalle Puh -lehden tarinat ovat juuri sen kokoisia, että ne sopivat pienille lukijoille. Tarinoissa on myös aina onnellinen loppu, vaikka jännitystä riittääkin monesti matkan varrella.Lehdessä on tarinoiden lisäksi omat puuhasivut, joilla on innostavia ja opettavaisia tehtäviä, sekä muuta puuhaa. Nalle Puh -lehti haluaa myös auttaa lapsia nukkumaanmenoaikaan ja lehden joka numerosta löytyy kiva pieni iltasatu lapsen ja vanhemman yhteiseen satuhetkeen.

Osissa lehden numeroista on mukana kiva pieni yllätyslahja, joka ilahduttaa joka kerta. Nalle Puh -lehden taika on siinä, että se tuo Puolen hehtaarin metsän ihastuttavine hahmoineen säännöllisesti lasten luo ja tempaa heidät mukaansa erilaisiin seikkailuihin ja leikkeihin. Nalle Puh -lehti on viihdyttävä luku- ja puuhapaketti kaikille Nalle Puhin ystäville.

Tilaa lehti

Nalle Puh tarjous

Ohessa parhaat Nalle Puh tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)