Plaza Koti


Plaza Koti on moderniin sisustukseen ja muotoiluun keskittynyt lehti, joka tarjoaa ratkaisuja sisustuspulmiin ja esittelee kauniita koteja ja uusinta sisustustarjontaa. Lehti sopii myös hyvin rakennus- tai remonttiprojektia tekeville, jotka kaipaavat vinkkejä ja ideoita sopivien ratkaisujen löytämiseen.

Lehdessä vaihtelevat erilaiset sisustukseen liittyvät teemat, kuten erilaiset tyylisuunnat, kodin eri tilat ja piha. Jokaisessa numerossa on ideoita kodin sisustukseen ja kiinnostavaa kodintekniikkaa, joiden muotoilua ja ominaisuuksia esitellään.

Plaza Koti käsittelee sisustukseen liittyviä aiheita lifestyle-henkisesti ja pyrkii tarjoamaan monipuolisia ja kiinnostavia shoppailuideoita, sisustusratkaisuja ja remonttivinkkejä kaikille niitä tarvitseville. Lehti esittelee myös ajankohtaiset sisustustrendit ja pyrkii ratkaisemaan lukijoidensa sisustusongelmat.

Plaza Koti on lehti modernista sisustuksesta kiinnostuneille, jotka tahtovat oman unelmakotinsa ja etsivät ratkaisuja sen saavuttamiseksi.

Tilaa lehti

Plaza Koti tarjous

Ohessa parhaat Plaza Koti tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)