Roope-setä


Roope-setä on rakastetun Disney-hahmon oma nimikkolehti. Lehti sisältää hauskoja ja mukaansatempaavia sarjakuvia, joissa seikkailevat useat tutut Aku Ankka-hahmot, sekä täysin ennen näkemättömiä Aku Ankan ulkopuolisia hahmoja. Roope-setä-lehden tarinat viihdyttävät kaiken ikäisiä lukijoita ja niitä lukee mielellään useammankin kerran.

Lehdessä pääosassa seikkailee tietysti Roope-setä itse. Joka numerosta löytyy kolmesta neljään pidempää klassikkosarjakuvaa, sekä lisäksi lyhyempiä tarinoita, jotka ovat Suomessa ennen julkaisemattomia. Roope-setä-lehti tarjoaa italialaisen Disney-tuotannon unohtumattomimpia tarinoita ja viehättää sekä klassisten että modernimpien Aku Ankka -sarjakuvapiirrosten ystäviä.

Sarjakuvien lisäksi monipuolisessa lehdessä on hauskoja puuhatehtäviä ja arvoituksia, sekä kilpailuja, joihin lukijat voivat ottaa osaa. Lehdestä löytyy myös pieniä juttuja itse sarjakuvamaailmasta ja sarjakuvataiteilijoista.

Roope-setä on viihtyisää luettavaa kannesta kanteen ja näitä ajattomia sarjakuvaklassikoita ja sarjakuvien suoranaisia helmiä lukee aina yhtä mielellään.

Tilaa lehti

Roope-setä tarjous

Ohessa parhaat Roope-setä tarjous ja tilaajalahja -edut.

Roope-setä -lehdet 6 kk + Osakkeita, optioita ja onnenonkijoita -kirja

roope-seta-osakkeita-kirja.jpg
Tilaa nyt suosikkiankat suoraan kotiisi. Saat 6 kuukauden Roope-setä-lehdet hintaan 25,00 ja lisäksi kaupan päälle Osakkeita, optioita ja onnenonkijoita -kirjan (arvo 23,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Roope-setä lehdet 9 kk + Puhtaana käteen -kirja

roope-seta-puhtaana-kateen-kirja.jpg
Tilaa nyt suosikkiankat suoraan kotiisi. Saat 9 kuukauden Roope-setä-lehdet hintaan 24,90 ja lisäksi kaupan päälle Puhtaana käteen -kirjan (arvo 23e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Roope-setä lehdet 6 kk + Kitupiikkien kuningas -kirja

Tilaa nyt suosikkiankat suoraan kotiisi. Saat 6 kuukauden Roope-setä-lehdet hintaan 19.90 ja lisäksi tilaajalahjaksi upean upea Kitupiikkien kuningas -kirjan

Lue lisää ja tilaa tästä »

Roope-setä lehdet 6 kk + olkalaukku tai kirja

roope-seta-kirja-olkalaukku.jpg
Tilaa nyt suosikkiankat suoraan kotiisi. Saat 6 kuukauden Roope-setä-lehdet hintaan 22,90 ja kaupan päälle Aku Ankka olkalaukun (arvo 35 euroa) tai Kitupiikkien kuningas -kirjan (arvo 29 euroa). Roope-setä-sarjakuvatlehdet sisältävät Suomessa ennen julkaisemattomia sarjakuvia ja hauskaa puuhaa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Roope-setä-lehdet 6 kk + tyylikäs sarjakuvakirja

Säästä 37.90 €
roope-seta-sarjiskirja.jpg
Tilaa nyt suosikkiankat suoraan kotiisi. Saat 6 kuukauden Roope-setä-lehdet hintaan 22,90 ja kaupan päälle sarjiskirjan (arvo 15 euroa).
Roope-setä-sarjakuvatlehdet sisältävät Suomessa ennen julkaisemattomia sarjakuvia ja hauskaa puuhaa. Tuhdissa sarjakuvakirjassa on lisää Ankkalinnan asukkaiden seikkailuja ja monta sivua viihdyttävää luettavaa.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)