Seura


Seura on yleisaikakauslehti, joka on viihdyttänyt suomalaisia viikottain jo pitkään. Lehti tarjoaa monipuolista ja vaihtuvaa sisältöä joka numerossa. Ajankohtaiset aiheet, suomalaisten rakastamat julkisuuden henkilöt ja tavallisten ihmisten kertomukset ovat lehden perussisältöä. Seura-lehti tehdään tavallista suomalaista ihmistä varten ja lehti pyrkii tarjoamaan samastumiskohteita ja pohdittavaa kaikille lukijoilleen.

Seura-lehden menestys perustuu hyvään tarinaan. Jokainen juttu on tarkkaan mietitty, hyvin valmisteltu ja ennen kaikkea rehellinen. Lehden sivuilta löytyy niin ajankohtaisia kuin ajattomiakin artikkeleita kaikista ihmiseen elämään liittyvistä aiheista, iloista ja suruista. Lehti pyrkii viihdyttämään lukijaansa viikosta toiseen ja samalla myös herättämään keskustelua.

Seuran sivuilla esiintyvät julkisuuden henkilöt ja muut suomalaiset pääsevät antamaan kasvot aiheille, jotka koskettavat ja hauskuuttavat. Lehti tarkkailee maailmaa suomalaisen silmin.

Kiinnostavien artikkeleiden lisäksi Seura tarjoaa Ristikkopaketin, jossa riittää paljon puuhaa ja TV-maailman, joka sisältää ajankohtaisen tv-ohjelmaoppaan ja tietoja suosikkiohjelmista.

Tilaa lehti

Seura tarjous

Ohessa parhaat Seura tarjous ja tilaajalahja -edut.

Seura 2 kk + helmikorvakorut ja -kaulaketju tilaajalahjaksi

Säästä 98.80 €
seura-helmikorut.jpg
Tilaa nyt viihdyttävä Seura. Saat 2 kuukauden lehdet hintaan 24,90. Saat myös kaupan päälle kauniit helmikorvakorut ja helmikaulaketjun. Lahjan arvo yhteensä on 73,90.
Seurassa riittää lukemista joka viikolle. Upeat Julie helmikaulaketju ja Gina korvakorut on tehty aidoista makeanveden helmistä ja ne sopivat täydellisesti niin arki- kuin juhla-asunkin täydennykseksi.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)