Top Gear Suomi


Top Gear Suomi -lehti on rennolla asenteella tehty autoiluun keskittyvä lifestyle-lehti. Top Gear -lehden tekoon osallistuvat TV-ohjelmasta tutut Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May, sekä koko Top Gear -tiimi. Luvassa  on siis taatusti laadukasta ja viihdyttävää asiaa autoilusta ja kaikesta sen ympärillä. Lehdessä on paljon asiaa sopivaa pilkettä silmäkulmassa kuitenkaan unohtamatta.

Top Gear on yksi maailman suosituimmista autoaiheisista tv-ohjelmista. Ohjelman suosio on tuonut myös sarjan nimeä kantavalle lehdelle paljon lukioita jo yli 20 eri maassa. Jos olet joskus katsonut Top Gear TV-ohjelmaa, tiedät mistä on kyse. Ohjelman tekijöiden persoonallinen ote näkyy myös lehden sivuilla.

Lehden suomalaisessa versiossa on sekä alkuperäisen kustantajan BBC Worldwiden alla tuotettua materiaalia että erityisesti Suomea varten tehtyä materiaalia, josta intohimoiset autoharrastajat voivat ammentaa tietoa erilaisista tapahtumista ja muusta, mikä liittyy autoiluun etenkin juuri kotimaassamme. Lehden jutut ovat ajankohtaista ja viihdyttävää luettavaa autoilun maailmasta.

Top Gear Suomi -lehti keskittyy ajamisen nautintoon ja autoiluelämyksen ylistämiseen. Lehdestä löytyvät autoihin liittyvät uutiset, erikoisartikkelit, laitteet, testit ja paljon muuta. Lehti onnistuu yllättämään joka numerolla ja voit olla varma, että Top Gear Suomi on kokemisen arvoinen lukuelämys. Lehti on ihan ehdoton kaikille, joille autoharrastus on lähellä sydäntä ja muutkin löytävät lehdestä varmasti paljon uutta ja antoisaa luettavaa.

Tilaa lehti

Top Gear Suomi tarjous

Ohessa parhaat Top Gear Suomi tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)