Tuulilasi


Tuulilasi on autolehti, joka tarjoaa monipuolista sisältöä auton omistajille ja autoharrastajille. Lehdestä löytyy ajankohtaisia artikkeleita, testejä, vertailuja ja paljon uutuusautoja. Tuulilasi tarjoaa lukijoilleen koko automaailman yksissä kansissa. Lehti sopii kaikille autoista vähänkään kiinnostuneille, auton ostoa harkitseville tai auton jo omistaville.

Tuulilasi vie lukijansa automaailman sisäpiiriin. Lehden sivuilta löytyy useiden satojen eri automallien testauksia ja koeajoja ja paljon hyödyllistä vertailutietoa autoa ostamassa oleville. Tuulilasi esittelee kiinnostavimmat ja upeimmat uutuusautot ja artikkelit käsittelevät automaailman ilmiöitä ja ihmisiä. Uusien autojen lisäksi Tuulilasi huomioi myös käytetyt autot ja niiden harrastajat. Turvallisuus on yksi Tuulilasi-lehden teemoista, eikä vastuullista ajamista ja sujuvaa liikennettä unohdeta milloinkaan.

Tuulilasi on raikas ja viihdyttävä lukuelämys, joka tarjoaa tietoa, kokemuksia ja uutuuksia. Lehden parissa kuluu helposti useampikin tovi ja se sisältää joka kerta jotain uutta ja ihmeellistä. Tuulilasi on jokaisen autoilijan ystävä ja neuvonantaja.

Tilaa lehti

Tuulilasi tarjous

Ohessa parhaat Tuulilasi tarjous ja tilaajalahja -edut.

Tuulilasi-lehdet 5 numeroa 21 e + tilaajalahjaksi Milano nahkalompakko

tuulilasi-milano-lompakko.jpg
Tutustu nyt suomalaiseen Tuulilasi-autolehteen ja saat 5 lehteä 21 euron hintaan. Lisäksi saat tilaajalahjaksi kaupan päälle Milano nahkalompakon (arvo 54e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tuulilasi-lehdet 5 numeroa 21 e + tilaajalahjaksi työkalusalkku

tuulilasi-tyokalusalkku-49e.jpg
Tutustu nyt suomalaiseen Tuulilasi-autolehteen ja saat 5 lehteä 21 euron hintaan. Lisäksi saat tilaajalahjaksi kaupan päälle työkalusalkun (arvo 49e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tuulilasi-lehdet 5 numeroa + kaupan päälle nahkalompakko

tuulilasi-nahkalompakko.jpg
Tutustu nyt suomalaiseen Tuulilasi-autolehteen ja saat 5 lehteä 20 euron hintaan. Lisäksi saat tilaajalahjaksi kaupan päälle tyylikkään nahkalompakon. Tuulilasi tuo automaailman uutiset ja tapahtumat suoraan kotiisi. Upeassa nahkalompakossa (arvo 42 euroa) säilyvät varmasti rahat ja kortit hyvässä tallessa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tuulilasi-lehdet 5 numeroa + kaupan päälle Prestige-työkalusalkku

Säästä 67.00 €
tuulilasi-tyokalusalkku.jpg
Tutustu nyt suomalaiseen Tuulilasi-autolehteen ja saat 5 lehteä 22 euron hintaan. Lisäksi saat tilaajalahjaksi kaupan päälle kätevän työkalusalkun.
Tuulilasi tuo automaailman uutiset ja tapahtumat suoraan kotiisi. Saat lisäksi Prestige-työkalusalkun, jossa kaikki tarvittava on siististi ja helposti yhdessä paikassa (arvo 45 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tuulilasi-lehdet 5 numeroa + kaupan päälle Newport-rannekello

Säästä 90.00 €
tuulilasi-rannekello.jpg
Tutustu nyt suomalaiseen Tuulilasi-autolehteen ja saat 5 lehteä 22 euron hintaan. Lisäksi saat tilaajalahjaksi kaupan päälle tyylikkään rannekellon.
Tuulilasi tuo automaailman uutiset ja tapahtumat suoraan kotiisi. Saat lisäksi ajattoman ja aina tyylikkään Newport-rannekellon (arvo 68 euroa), jota kelpaa kanniskella ranteessa.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tuulilasi-lehdet 5 numeroa + kaupan päälle aurinkokennolaturi

Säästä 68.00 €
tuulilasi-aurinkokennolaturi.jpg
Tutustu nyt suomalaiseen Tuulilasi-autolehteen ja saat 5 lehteä 20 euron hintaan. Lisäksi saat tilaajalahjaksi kaupan päälle aurinkokennolaturin.
Tuulilasi tuo automaailman uutiset ja tapahtumat suoraan kotiisi. Saat lisäksi aurinkokennolaturin (arvo 48 euroa), jolla lataat kätevästi esimerkiksi digikameran, gps-laitteen tai mp3-soittimen.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)