V8 Magazine


V8 on Suomen suosituimpiin kuuluva autolehti, joka on keskittynyt erityisesti jenkkiautoihin. Lehti esittelee upeimmat autot, tarjoaa ajankohtaista ja tärkeää tietoa autoharrastajille, seuraa autoalan tapahtumia sekä Suomessa että muualle ja tarjoaa opastusta jenkkiautojen rakentamiseen.

V8 Magazine on jokaisen intohimoisen jenkkiautoilijan ykköslehti. Lehti on pyhitetty pelkästään näille upeille amerikkalaisille autoille ja niiden harrastajille. Lehdessä esitellään asiantuntevasti alan uusimpia trendejä ja tuodaan lukijoiden ihasteltavaksi näyttävimmät ja vaikuttavimmat autot.

Lehden artikkelit tarjoavat tietoa ja vinkkejä, sekä esittelevät kiinnostavia autoalan ihmisiä ja kertovat heidän tarinoitaan kiinnostavalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Lehti esittelee uusimpia testejä ja tuoteuutuuksia, sekä lukijoiden itsensä kunnostamia ja entisöimiä jenkkiautoja.

V8 Magazine tarjoaa kaiken, mitä amerikkalaisten autojen harrastaja voisi autolehdeltä toivoa. Se on asiantunteva ja viihdyttävä autolehti, jota lukiessa aika kuluu mukavasti.

Tilaa lehti

V8 Magazine tarjous

Ohessa parhaat V8 Magazine tarjous ja tilaajalahja -edut.

V8 Magazine 5 nroa 27,50 + varavirta-akku

v8-magazine-akku.jpg
Tilaa nyt V8 Magazine ja saat 5 numeroa hintaan 27,50 sekä tilaajalahjaksi kätevän varavirta-akun (arvo 24,90)

Uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

V8 Magazine 4 lehteä + valitse rannekello, nahkalompakko ja vyö tai työkalusalkku

Säästä 81.80 €
v8-magazine-kello-nahka-asusteet-tyokalusalkku.jpg
Tilaa nyt Suomen suosituin jenkkiautolehti V8 Magazine ja saat 4 numeroa hintaan 22,90. Lisäksi saat valita upeista tilaajalahjoista rannekellon(59 euron arvoinen), nahkalompakon ja vyön (arvo yhteensä 54 euroa) tai työkalusalkun (arvo 30 euroa).
V8 Magazine on ykköslehtesi jenkkiautojen ihmeelliseen maailmaan. Upea rannekello on ajaton ja tyylikäs. Vaihtoehtoisesti saat V8-nahkalompakon ja vyön, joissa on asennetta tai kätevän monitoimityökalusetin, jolla kodin askareet hoituvat kätevästi.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)