Viva


Viva on seniori-ikäisten oma lifestyle-lehti. Viva tarjoaa parhaat vinkit ihmissuhteiden, talousasioiden ja itsensä hoitamiseen ja tekee sen pirteällä ja reippaalla otteella. Vivan kohderyhmää ovat erityisesti eläkeläiset, joilla on aikaa keskittyä vain itseensä ja elämäänsä.

Viva on virkistävä lehti, joka sisältää laajoja henkilöhaastatteluja, reportaaseja kiinnostavista aiheista, matkavinkkejä ja kulttuurielämyksiä. Viva kannustaa eläkeläisiä aktiiviseen ja oman hyvinvoinnin kannalta mielekkääseen elämään. Terveys ja hyvinvointi ovatkin esimerkkejä Viva-lehden lukuisista teemoista, joiden tiimoilta kirjoitetaan monipuolisia ja vaihtelevia artikkeleita aktiivisille aikuisille.

Viva pyrkii auttamaan lukijoitaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja antaa tietoa askarruttavista aiheista, kuten terveydestä, asumisesta, eläkkeistä ja perinöasioista. Viva ilahduttaa ja koskettaa ja on näkyvästi lukijoidensa asialla.

Viva-lehden kanssa ei aika käy pitkäksi ja se onkin oiva lehti kaikille seniori-ikäisille, jotka rakastavat puuhastelua ja tykkäävät harrastaa kulttuuria, käydä matkoilla ja ennen kaikkea nauttivat elämästä.

Tilaa lehti

Viva tarjous

Ohessa parhaat Viva tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)