Koti ja puutarha


Koti ja puutarha on sisustuslehti, joka antaa vinkkejä erityisesti puutarhan hoitoon ja kauniina pitämiseen. Lehti on kaikkien viherpeukaloiden ykköslehti, mutta sopii ihan kaikille, jotka rakastavat kaunista pihaa ja nauttivat värikkäistä kukista. Koti ja puutarha tarjoaa monipuolisen ja viihdyttävän lukupaketin.

Koti ja puutarha-lehti sisältää paljon hyödyllisiä käytännön vinkkejä, joiden avulla kuka tahansa pystyy pitämään puutarhastaan parasta mahdollista huolta. Lehti myös auttaa suunnittelemaan puutarhatyöt ja aikatauluttamaan ne sen mukaan, milloin on oikea aika istuttaa mitäkin ja kuinka herättää talvehtivat kasvit. Koti ja puutarha sisältää myös tietoa yrttien kasvattamisesta ja erilaisten vihannesten viljelystä.

Koti ja puutarha lumoaa kaikki lukijat upeilla kuvilla ja kiinnostavilla artikkeleilla, jotka ovat asiantuntevia ja hyödyllisiä. Lehti sopii myös aloittaville puutarhureille, koska se tarjoaa erilaisia vinkkejä laidasta laitaan ja käsittelee laajasti puutarhatietoutta. Koti ja puutarha on raikas ja värikäs lehti, jonka jokainen numero on lukunautinto.

Tilaa lehti

Koti ja puutarha tarjous

Ohessa parhaat Koti ja puutarha tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)