Kunto Plus


Kunto Plus on on terveen elämäntavan lehti. Kunto Plus -lehden aiheet löytyvät liikunnasta, lääketieteestä, terveellisestä ruokavaliosta, seksistä, parisuhteista, psykologiasta, vapaa-ajasta, vaihtoehtohoidoista ja kehon hyvinvoinnista yleensä.

Lehden yksi tavoite on innostaa lukijansa liikkumaan, oli liikunnan tavoitteena sitten pyykkilautavatsa tai stressitön elämä. Lehti sisältää harjoituksia, vinkkejä ja kunto-ohjelmia. Lisäksi Kunto Plussasta löytää luettavaa niin vasta terveellisemmästä elämäntavasta haaveilevat kuin jo pidempään kuntoilleetkin.

Lehden artikkelit ovat ammattilaisten käsialaa. 18 kertaa vuodessa ilmestyvän lehden nettisivuilta löytää lisämateriaalia, mikäli kaipaa lisäluettavaa: esimerkiksi reseptejä, kuntotestejä, uutisia ja esimerkiksi Kunto Plussan testaamia kauneustuotteita.

Tilaa lehti

Kunto Plus tarjous

Ohessa parhaat Kunto Plus tarjous ja tilaajalahja -edut.

Kunto Plus -lehti 3 numeroa vain 18,90 + Newline urheilurintaliivit ja trikoot sekä päivävoide kaupan päälle

kunto-plus-voide.jpg
Tilaa nyt Kunto Plus lehti ja saat 3 numeroa todella edullisesti, hintaan 18,90e. Lisäksi saat kaupan päälle Newline urheilurintaliivit ja trikoot (arvo 93,60e) sekä Origins A Perfect World -päivävoiteen (arvo 49,55e).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kunto Plus -lehti 3 numeroa vain 16,90 + Kari Traan asu kaupan päälle

kunto-plus-kuntoasu.jpg
Tilaa nyt Kunto Plus lehti ja saat 3 numeroa todella edullisesti, hintaan 16,90. Lisäksi saat kaupan päälle upean Kari Traan urheiluasun, joka on suunniteltu yksinomaan Kunto Plussalle (lahjan arvo 79,85 euroa). Kunto Plus on kaikki, mitä kunnon kohottamiseen ja terveellisiin elämäntapoihisi tarvitset. Uuden Kari Traan urheiluasun (sis. toppi + trikoot) kera kelpaa harjoitella!

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)