Maaseudun Tulevaisuus


Maaseudun Tulevaisuus on vuodesta 1916 ilmestynyt Suomen toiseksi luetuin päivälehti. Maaseudun Tulevaisuus käsittelee maa- ja metsätaloutta, maaseutua, taloutta, ruokaa, politiikkaa, ympäristöä, mielipiteitä ja eri teemoja. Maaseudun Tulevaisuus on lehti kaikille maaseudusta kiinnostuneille ja maasta ja metsästä elantonsa saaville.

Maaseudun Tulevaisuus on maaseudun elinkeinoharjoittajien ykköslehti jo siitäkin syytä, että sen saa verovähennyksiin. Lehti ilmestyy kolme kertaa viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lisäksi lehden tilauksen yhteydessä saa kaksi eri liitettä, Kantri-liitteen ja Maaseutu-liitteen.

Maaseutu-liitteestä löydät vaihtokoneilmoitukset koko Suomesta ja Kantri-liitteestä taas vapaa-ajan, ilmiöihin, trendeihin ja harrastuksiin liittyviä artikkeleita. Verkossa voi lisäksi lukea lehden omilla nettisivuilla näköislehteä sekä vanhempia juttuja arkistoja.

Tilaa lehti

Maaseudun Tulevaisuus tarjous

Ohessa parhaat Maaseudun Tulevaisuus tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)