Matkaopas-lehti


Matkaopas on matkailun erikoislehti, joka sopii kaikille matkailusta kiinostuneelle ja haaveilevalle. Lehti sisältää paljon matkailuun liittyvää tietoa, vinkkejä ja upeita kokemuksia ja elämyksiä. Lehden innostavat tekstit ja toinen toistaan värikkäämmmät ja eläväisemmät kuvat tempaavat lukijan mukaansa ja auttavat matkan suunnittelussa.

Matkaopas-lehti sisältää matkakertomuksia, kaupunkien esittelyitä, erilaisia rahaa säästäviä matkavinkkejä ja kaikenlaista matkailuun liittyvää lifestylea. Kaikki, mitä matkailulta odotat, löydät yksistä kansista: uudet matkakohteet, herkullisimmat ruoat, muotia ja kauneutta, sekä terveysasiat, jotka matkailijan on otettava huomioon.

Matkaopas esittelee monipuolisesti erilaisia matkakohteita.Lukijat saavat tietoa tutuista aurinkomatkakohteista, uusista ja eksoottisista paratiiseista ja upeimmista kaupunkilomakohteista. Kohteiden esittelyt, ostosvinkit, neuvot, nähtävyydet ja paljon muuta löytyy lehden jokaisesta numerosta.

Olitpa sitten lähdössä matkalle, tullut juuri matkalta tai muuten vain haaveilet, niin Matkaopas on juuri oikeanlainen lehti sinulle matkailun ystävälle. Jokainen numero vie sinut unohtumattomalle mielikuvitusmatkalle.

Tilaa lehti

Matkaopas-lehti tarjous

Ohessa parhaat Matkaopas-lehti tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)