Elle


Elle on suosittu muotilehti, joka tuo runsaasti kansainvälistä muotia Suomeen. Elle tarjoaa kuukausittain monipuolisen katsauksen muotiin. Lehdestä löytyy mm. uutuustrendit ja uusimmat tuotteet, vinkkejä pukeutumiseen ja neuvoja oman tyylin luomiseen. Elle on asiantunteva lehti, joka tarjoaa viihdyttävän lukupaketin kaikille muodista kiinnostuneille naisille.

Kansainvälisyys on vahvasti esillä Elle-lehdessä, mutta muotijutut painottuvat kuitenkin suomalaisten lukijoiden tarpeisiin. Uutuuksien ja vinkkien lisäksi lehti esittelee ajankohtaisia tyyli-ikoneja, kiinnostavia suunnittelijoita ja kaikkein insproivimmat pukeutujat. Ellen artikkelit ovat mielenkiintoisia ja viihdyttäviä.

Muodin lisäksi Elle-lehdestä löytyy myös kauneuteen liittyviä aiheita. Lehdestä löytyy mm. tietoa ihon- ja vartalonhoidosta, meikki-ideoita ja vinkkejä hiustenhoitoon ja kampauksiin. Elle on kokonaisvaltainen lehti, josta löytyy myös viimeisimmät ruokamaailman trendit ja katsaus muotimaailman suurimpien asiantuntijoiden koteihin.

Elle pitää sinut ajan tasalla muodin ja kauneuden uusimmista trendeistä ja on oma henkilökohtainen tyylioppaasti. Sen kanssa viihdyt kerta toisensa jälkeen ja uudistat itseäsi joka numerolla.

Tilaa lehti

Elle tarjous

Ohessa parhaat Elle tarjous ja tilaajalahja -edut.

Elle-lehdet 5 kk + Face Stockholmin meikkisetti

elle-face-stockholm-synttaritarjous.jpg
Tilaa nyt ELLE-lehti synttäritarjoushintaan: 5 kk lehdet ainoastaan 16,90. Kaupan päälle saat Face Stockholmin meikkisetin (arvo 39,90)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle-lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Ivana Helsinki Muumi-pikkulaukku

elle-ivana-helsinki-muumi-pikkulaukku.jpg
Tilaa nyt ELLE-lehti edulliseen hintaan: 5 kk lehdet vain 23,90 ja kaupan päälle saat Ivana Helsinki Muumi-pikkulaukun (arvo 59,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle-lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Vallilan iPad-kotelo

elle-vallila-ipad-kotelo.jpg
Tilaa nyt ELLE-lehti edulliseen hintaan: 5 kk lehdet vain 19.90 ja saat kaupan päälle Vallilan iPad-kotelo (arvo 49)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle-lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Lumenen tuotepaketti

elle-lumene-tuotepaketti.jpg
Tilaa nyt ELLE-lehti edulliseen hintaan: 5 kk lehdet vain 19.90 ja saat kaupan päälle Lumenen tuotepaketin (arvo 41,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle-lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Ivana Helsingin Bambi-kosmetiikkalaukku ja Lumenen meikkisetti

elle-lumene-ivana-bambilaukku.jpg
Tilaa nyt ELLE-lehti edulliseen hintaan: 5 kk lehdet vain 19.90 ja saat kaupan päälle Ivana Helsingin Bambi-kosmetiikkalaukun ja Lumenen meikkisetin (arvo 69e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle-lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Face Stockholmin meikit

elle-face-stockholm-meikit.jpg
Tilaa nyt ELLE-lehti erittäin edullisesti: 5 kk vain 16.90 ja saat tilaajalahjaksi Face Stockholmin meikit (arvo 69e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle-lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Ivana Helsingin Bambi-kosmetiikkalaukku ja Lumenen tuotepaketti

elle-ivanahelsinki-lumene.jpg
Tilaa nyt ELLE-lehti erittäin edullisesti: 5 kk vain 19.90 ja saat tilaajalahjaksi Ivana Helsingin Bambi-kosmetiikkalaukun ja Lumenen tuotepaketin (arvo 69e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle-lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Ivana Helsingin Indian Summer -meikkipussi sekä mineraalimeikkisetti + 2 sivellintä

elle-ivanahelsinki-mineraalimeikki.jpg
Tilaa nyt ELLE-lehti erittäin edullisesti: 5 kk vain 19.90 ja saat tilaajalahjaksi Ivana Helsingin Indian Summer -meikkipussin sekä mineraalimeikkisetin + 2 sivellintä (arvo 59e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle-lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Face Stockholm -meikkisetti

elle-face-stockhol-meikit.jpg
Tilaa nyt erittäin edullisesti Elle-lehti: 5 kk vain 19.90 ja saat tilaajalahjaksi Face Stockhol -meikkisetin (arvo 55e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle-lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi CityShoppari-mobiilikortti ja joko Aarikan putkikassi tai Face Stockholm -mineraalimeikkisetti

elle-aarikka.jpg
Tilaa nyt erittäin edullisesti Elle-lehti: 5 kk vain 14.90 ja saat tilaajalahjaksi CityShoppari-mobiilikortin + joko Aarikan putkikassin (arvo 59e) tai Face Stockholm -mineraalimeikkisetin (39.90e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle -lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi meikkilaukku

elle-meikkilaukku.jpg
Tutustu nyt muodikkaaseen Elle-lehteen. Saat 5 kuukauden lehdet hintaan 19,90. Saat myös Saat myös upean IvanaHelsinki meikkilaukun (arvo 39 euroa). Tilaa Elle ja saat muotia kotiisi joka kuukausi. Tilaajana saat myös Ellen teemalehdet kaksi kertaa vuodessa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle -lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi meikkisetti

elle-meikkisetti.jpg
Tutustu nyt muodikkaaseen Elle-lehteen. Saat 5 kuukauden lehdet hintaan 19,90. Saat myös laadukkaan Face Stockholm -meikkisetin (arvo 55 euroa). Tilaa Elle ja saat muotia kotiisi joka kuukausi. Tilaajana saat myös Ellen teemalehdet kaksi kertaa vuodessa. Meikkisetin tuotteet ovat laadukkaita ja sopivat erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle -lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi IvanaHelsinki ketjulaukku

elle-ketjulaukku.jpg
Tutustu nyt muodikkaaseen Elle-lehteen. Saat 5 kuukauden lehdet hintaan 19,90. Saat myös tilaajalahjaksi upean IvanaHelsinki ketjulaukun, jossa on kaunis Tiira-kuosi. Tilaa Elle ja saat muotia kotiisi joka kuukausi. Tilaajana saat myös Ellen teemalehdet kaksi kertaa vuodessa. IvanaHelsinki-ketjulaukku on varsinainen katseenkääntäjä ja sopii käytettäväksi sekä arkeen että juhlaan (arvo 49 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle -lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Lumene tuotepaketti

elle-lumene.jpg
Tutustu nyt muodikkaaseen Elle-lehteen. Saat 5 kuukauden lehdet hintaan 19,90. Saat myös tilaajalahjaksi upean Lumene kosmetiikkapaketin. Tilaa Elle ja saat muotia kotiisi joka kuukausi. Tilaajana saat myös Ellen teemalehdet kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi Lumenen laadukkailla meikeillä loihdit upean meikin niin arkeen kuin juhlaan (paketin arvo 47 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Elle -lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Lumene tuotepaketti

Säästä 60.90 €
elle-lumene-tuotepaketti.jpg
Tutustu nyt muodikkaaseen Elle-lehteen. Saat 5 kuukauden lehdet hintaan 19,90. Saat myös tilaajalahjaksi upean Lumene tuotepaketin.
Tilaa Elle ja saat muotia kotiisi joka kuukausi. Tilaajana saat myös Ellen teemalehdet kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi Lumenen laadukkailla meikeillä loihdit upean meikin niin arkeen kuin juhlaan (paketin arvo 41 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)