Costume


Costume on naistenlehti, joka keskittyy muotiin ja kauneuteen. Lehdestä löytyy runsaasti juttuja uusimmista trendeistä, pukeutusmisvinkkejä ja ajankohtaisia ja mielenkiintoisia artikkeleita eri aiheista muodin ja kauneuden teemojen ympäriltä. Lehden kohderyhmää ovat varsinkin alle 30-vuotiaat naiset, joiden elämässä muoti on hyvin vahvasti läsnä ja se on melkeinpä harrastus tai elämäntapa. Costume on lukijoidensa näköinen asiantunteva ja viihdyttävä muotilehti.

Costume seuraa muodin kuumimpia trendejä ja tuo muotia maailmalta suomalaisille naisille. Lehti ottaa ilon irti siitä tosiasiasta, että muotiblogit ohjaavat paljon nuorten naisten pukeutumista ja muotitietoisuutta. Lehdellä onkin tästä syystä omat muotiblogit, joiden kautta osa jutuista syntyy. Costume tarjoaa monipuolista sisältöä, mielenkiintoisia näkökulmia ja joka kerta jotain uutta ja ihmeellistä.

Lehti esittelee uusimmat tyylit ja muotisuuntaukset ja ennen kaikkea tarinat niien takana. Lehti on viihdyttävä ja asiantunteva muodin lukupaketti, josta kuka tahansa voi ammentaa uutta säväystä omaan pukeutumiseensa ja seurata, mikä on milloinkin muodissa. Costume on trendikäs ja moderni ja aina ajankohtainen.

Tilaa lehti

Costume tarjous

Ohessa parhaat Costume tarjous ja tilaajalahja -edut.

Costume 3 numeroa + kaupan päälle Tiira-laukku

costume-ketjulaukku.jpg
Tilaa nyt 3 Costume-lehteä hintaan 14,90. Saat lisäksi kaupan päälle upean IvanaHelsinki Tiira-ketjulaukun (arvo 49 euroa). Costume on muodin ja kauneuden sanansaattaja, joka tuo joka kuukausi kotiisi jotain uutta ja trendikästä. Tiira-laukku sopii niin arki- kuin juhla-asun täydennykseksi ja on takuuvarma katseenkääntäjä.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Costume 4 numeroa + kaupan päälle mineraalimeikit

costume-mineraalimeikit.jpg
Tutustu nyt muodikkaaseen Costume-lehten ja saat 4 numeroa huipuhintaan 14,90. Lisäksi saat tilaajalahjana upean mineraalimeikkisetin ja kaksi sivellintä (arvo 39,90). Costume on muodin ja kauneuden sanansaattaja, joka tuo joka kuukausi kotiisi jotain uutta ja trendikästä. Mineraalimeikeillä loihdit kestävän arkimeikin, joka hellii ihoasi ennennäkemättömällä tavalla.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Costume 3 numeroa + kaupan päälle kuulokkeet

Säästä 54.80 €
costume-kuulokkeet.jpg
Tutustu nyt muodikkaaseen Costume-lehten ja saat 3 numeroa huipuhintaan 14,90. Lisäksi saat tilaajalahjana upeat kuulokkeet (arvo 39,90 euroa). Costume on muodin ja kauneuden sanansaattaja, joka tuo joka kuukausi kotiisi jotain uutta ja trendikästä. Upeat kuulokkeet ovat valkoiset ja niiden malli on suunniteltu olemaan erityisen mukava päässä.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Costume -lehdet 5 numeroa + IvanaHelsinki laukku kaupan päälle

Säästä 78.90 €
costume-iltalaukku.jpg
Nyt on oiva tilaisuus tutustua Costume-lehteen. Tilaa 5 lehteä hintaan 19,90. Saat lisäksi kaupan päälle IvanaHelsinki -iltalaukun (arvo 59 euroa).
Costume on muodin ja kauneuden sanansaattaja, joka tuo joka kuukausi kotiisi jotain uutta ja trendikästä. Lisäksi IvanaHelsinki Indian Summer -iltalaukku kruunaa asun kuin asun.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Costume -lehdet 5 numeroa + Lumene tuotepaketti kaupan päälle

Säästä 66.90 €
costume-lumene-tuotepaketti.jpg
Nyt on oiva tilaisuus tutustua Costume-lehteen. Tilaa 5 lehteä hintaan 19,90. Saat lisäksi kaupan päälle Lumene tuotepaketin (arvo 47 euroa).
Costume on muodin ja kauneuden sanansaattaja, joka tuo joka kuukausi kotiisi jotain uutta ja trendikästä. Lisäksi Lumenen kotimaisilla laatumeikeillä loihdit raikkaan arki- tai juhlameikin.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)