Fit Laihdu


Fit Laihdu! on Fit-lehden kaltainen terveyslehti, joka on erikoistunut vain ja ainoastaan painonpudotukseen. Fit Laihdu! toimii kaikkien laihduttaa haluavien motivaattorina ja oppaana. Lehden avulla pääset kohti tavoitepainoasi. Fit Laihdu! tarjoaa asiantuntevat ja oikeoppiset menetelmät painonpudotukseen ja oikeasti pysyvään lopputulokseen.

Fit Laihdu! tarjoaa muutaman kerran vuodessa ajankohtaisen ja faktapohjaisen lukupaketin, josta löytyy paljon asiaa painonpudottajille. Lehden testillä jokainen voi löytää itselleen sopivimman tavan laihtua ja asiantuntijat laativat ohjeet painotavoitteen saavuttamiseksi. Fit Laihdu! -lehdesssä on myös kiinnostavia artikkeleita tavallisista ihmisistä, jotka ovat käyneet läpi painonpudotusprosessin ja saaneet pysyviä tuloksia aikaan.

Fit Laihdu! tarjoaa lukijoilleen myös herkullisia ja terveellisiä ruokareseptejä, jotka auttavat kohti parempaa ruokavaliota ja ihannepainoa. Fit Laihdu! ymmärtää painonpudotuksen kokonaisvaltaisuuden ja hitaan prosessin ja toimii jokaisen lukijan personal trainerina ja ravitsemusterapeuttina. Fit Laihdu! motivoi, neuvoo ja rohkaisee.

Tilaa lehti

Fit Laihdu tarjous

Ohessa parhaat Fit Laihdu tarjous ja tilaajalahja -edut.



  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)