Katso


Katso on Suomen suurimpia televisiolehtiä. Televisio on monille suomalaisille tärkeä osa arkea ja vapaa-aikaa ja Katso onkin ottanut tämän sydämen asiakseen. Katso-lehti sisältää niin ulkomaista kuin kotimaistakin tv-viihdettä ja lehti auttaa jokaista löytämään omat suosikkinsa laajasta tarjonnasta. Katso on kaikkien televisiota katsovien ja viihteen suurkuluttajien oma lehti.

Katso tarjaa viikoittain tietoa eri tv-ohjelmien taustoista ja tekijöistä ja heidän kuulumisistaan. Lehdestä voi lukea kotimaisten tv- ja viihdealan ammattilaisten haastatteluja, joissa on kiinnostavia faktoja heidän elämistään ja uristaan. Katso esittelee myös ympäri maailmaa syntyvät uudet televisio- ja elokuvateollisuuden ilmiöt, sekä kertoo kattavasti eri tv-sarjojen tulevista tapahtumista ennakkoon.

Olennainen osa Katso-lehteä ovat laajat ohjelmatiedot. Lehden tiedot kattavat kaikkien vapaiden kanavien lisäksi useita kymmeniä suosittuja maksullisia televisiokanavia.

Katso on kokonaisvaltainen ja monipuolinen viihdepaketti, joka tarjoaa lukijoille uusinta tietoa ja kiinnostavia ihmisiä ja ilmiöitä. Katso on ajankohtainen ja värikäs, sekä aina yhtä hyödyllinen lukuelämys.

Tilaa lehti

Katso tarjous

Ohessa parhaat Katso tarjous ja tilaajalahja -edut.

4 kk Katso-lehdet vain 24,90 e + tilaajalahjaksi Lumenen tuotepaketti

katso-lumene-erikoistarjous.jpg
Tilaa Katso ja saat nyt 4 kk lehdet hintaan 24,90 e (eli vain 1,56/numero). Kaupan päälle saat laadukkaan Lumene tuotepaketin (arvo 41,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

4 kk Katso-lehdet vain 24,90 e + tilaajalahjaksi työkalusarja

katso-tyokalusarja.jpg
Tilaa Katso ja saat nyt 4 kk lehdet hintaan 24,90 e sekä kaupan päälle työkalusarjan (arvo 39,90)

Lue lisää ja tilaa tästä »

4 kk Katso-lehdet vain 24,90 e + tilaajalahjaksi CHoCHo-viikonloppulaukku

katso-vaalea-chocho-laukku.jpg
Tilaa Katso ja saat nyt 4 kk lehdet hintaan 24,90 e sekä kaupan päälle CHoCHo-viikonloppulaukun (arvo 60,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

4 kk Katso-lehdet vain 24,90 e + tilaajalahjaksi ranneverenpainemittari

katso-ranneverenpainemittari.jpg
Tilaa Katso ja saat nyt 4 kk lehdet hintaan 24,90 e sekä kaupan päälle ranneverenpainemittarin (arvo 54,90e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

4 kk Katso-lehdet vain 24,90 e + tilaajalahjaksi Lumenen meikkisetti

katso-lumenen-meikkisetti.jpg
Tilaa Katso ja saat nyt 4 kk lehdet hintaan 24,90 e sekä kaupan päälle Lumenen meikkisetin (arvo 41e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

3 kk Katso-lehdet vain 17,85 e + tilaajalahjaksi matkalompakko tai työkalusarja

katso-matkalompakko.jpg
Tilaa Katso ja saat nyt 3kk lehdet hintaan 17,85 euroa sekä tilaajalahjaksi matkalompakon (34.90) tai työkalusarjan (39.90)

Lue lisää ja tilaa tästä »

3 kk Katso lehdet vain 5,95 euroa/kuukausi ja tilaajalahjaksi keittiövaaka tai langattomat kuulokkeet

katso-keittiovaaka.png
Tilaa Katso ja saat nyt 3kk lehdet hintaan 17,85 euroa eli vain 5,95 euroa/kuukausi! Tilaajalahjaksi saat joko keittiövaa'an tai langattomat kuulokkeet

Lue lisää ja tilaa tästä »

3 kk Katso lehdet vain 5,95€/kk + kaupan päälle kiikarit tai otsalamppu

katso-kiikarit-otsalamppu.jpg
Tilaa Katso ja saat nyt 3kk lehdet hintaan 5,95 euroa/kuukausi eli yhteensä vain 17,85 euroa! Lisäksi saat kaupan päälle joko laadukkaat kiikarit tai tyylikkään otsalampun. Molempien lahjojen arvo on 39,90 euroa. Katso tuo kaikki suosikkitelevisioohjelmat suoraan kotiisi ja lisäksi tiedät heti ensimmäisenä, mitä tv-maailmassa tapahtuu.

Lue lisää ja tilaa tästä »

3 kk Katso lehdet vain 5,95€/kk + kaupan päälle verenpainemittari

katso-synttarit.jpg
Katso synttäritarjouksena saat nyt 3kk lehdet hintaan 5,95 euroa/kuukausi eli yhteensä vain 17,85 euroa! Lisäksi saat kaupan päälle huikean 54,90 euron arvoisen ranneverenpainemittarin. Tilaajalahjan postitus maksaa sinulle vain 3 euroa, joten koko paketin saat yhteishintaan 20,85€. Katso tuo kaikki suosikkitelevisioohjelmat suoraan kotiisi ja lisäksi tiedät heti ensimmäisenä, mitä tv-maailmassa tapahtuu. Ranneverenpainemittaria kätevämpää laitetta saat hakea ja nyt verenpaineen mittaaminen onnistuukin helposti missä vain ja milloin tahansa.

Tarjous koskee talouksia, joihin ei ole tullut Katso-lehteä viimeisen 6 kk aikana.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Katso-lehdet 3 kk + kaupan päälle kävelysauvat

Säästä 57.75 €
katso-kavelysauvat.jpg
Tilaa Katso-lehdet nyt 3 kuukaudeksi kotiisi vain 5,95 euron kuukausihintaan. Saat 3 kuukaudeksi viihdettä joka viikko yhteishintaan 17,85. Saat myös lisäksi säädettävät kävelysauvat tilaajalahjana kaupan päälle.
Katso pitää sinut ajan tasalla suosikkiohjelmistasi, niiden juonenkäänteistä ja esitysajoista. Säädettävät kävelysauvat ovat tehokas lisä tavallisiin kävelylenkkeihin ja tuovat vaihtelua arkiliikuntaan. Lahjan arvo on 39,90.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Katso-lehdet 3 kk + kaupan päälle työkalusetti

Säästä 57.75 €
katso-tyokalusetti.jpg
Tilaa Katso-lehdet nyt 3 kuukaudeksi kotiisi vain 5,95 euron kuukausihintaan. Saat 3 kuukaudeksi viihdettä joka viikko yhteishintaan 17,85. Saat myös lisäksi työkalusetin tilaajalahjana kaupan päälle.
Katso pitää sinut ajan tasalla suosikkiohjelmistasi, niiden juonenkäänteistä ja esitysajoista. Laadukkailla työkaluilla kelpaa tehdä kodin kunnostusta ja pientä pintaremonttia. Lahjan arvo on 39,90.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)