Glorian Koti


Glorian Koti on sisustamisen erikoislehti. Lehti esittelee Suomen kauneimmat kodit ja tarjoaa runsaasti uusia sisustusideoita, joista lukija voi hakea insipaariota oman kotinsa sisustamiseen. Glorian Koti tahtoo tehdä jokaisen sisustushaaveista totta ja tarjota persoonalliset ja tärkeimmät sisustuksen trendit.

Glorian Koti esittelee joka numerossa muutaman tyylikkään ja inspiroivan kodin ja lehden artikkeleista pääsee lukemaan, mitä muut ajattelevat sisustamisesta ja miten omat sisustusunelmat voi toteuttaa. Lukijat pääsevät osallistumaan lehden tekoon jakamalla omia vinkkejään, joista muut voivat hyötyä.

Glorian Koti kertoo, mitkä tekstiilit ja materiaalit ovat tämän hetken ykkösjuttu, millainen design on tulossa muotiin, kuka suunnittelee ja valmistaa kaikki lempihuonekalusi ja kenen käsialaa kotisi tekstiilit ovat. Glorian Koti esittelee ihmisiä ja ilmiöitä näiden takana ja tarjoaa uusia ja kiinnostavia näkökulmia eri aiheisiin.

Glorian Koti-lehti haluaa tarjota lukijoilleen laadukkaita sisustusratkaisuja hyvällä maulla. Lehti on monipuolinen, ajankohtainen ja asiantunteva, sekä viihdyttää ja inspiroi joka kerta.

Tilaa lehti

Glorian Koti tarjous

Ohessa parhaat Glorian Koti tarjous ja tilaajalahja -edut.

Glorian Koti 7 kk 29,50 e + tilaajalahjaksi L'Occitane kosmetiikkasetti tai lisälehdet

glorian-koti-lokkitane-kosmetiikkasetti.jpg
Tilaa Glorian Koti ja saat 7 kuukauden lehdet vain 29,50 e, sekä tilaajalahjaksi ylellisen L'Occitane kosmetiikkasetin (arvo 19,00) tai kuukauden lisälehdet

Lue lisää ja tilaa tästä »

Glorian Koti 5 kk 29 e + tilaajalahjaksi kerrostarjotin tai lisänumero

glorian-koti-kerrostarjotin.jpg
Tilaa Glorian Koti ja saat 5 kuukauden lehdet hintaan vain 29 e, sekä tilaajalahjaksi kauniin kerrostarjottimen (arvo 25 e) tai lisänumeron

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)