Glorian Antiikki


Glorian Antiikki on monipuolinen kulttuurilehti, joka sisältää artikkeleita antiikin, vanhojen huonekalujen ja esineiden ystävälle. Lehti sopii kaikille niille, jotka rakastavat kauniita ja vanhoja esineitä ja ovat kiinnostuneita niiden taustoille kätkeytyneistä tarinoista. Lehti on monipuolinen ja viihdyttävä ja sisältää uutta tietoa ja kertomuksia vanhoista aarteista.

Glorian Antiikki sisältää tarinoita antiikkiesineistä ja 50-60-luvun muotoiluun, vanhoihin materiaaleihin, himottuihin keräilykohteisiin ja antiikilla sisutettuihin koteihin liittyviä artikkeleita. Pääset myös itse määrittämään omien aarteidesi arvon ja tyylin parhaiden asiantuntijoiden avustuksella ja saat neuvoja hyvistä keräilykohteista.

Lehden sisältö on monipuolinen katsaus vanhaan antiikkiin ja näkökulma on erityisesti suomalainen. Mistä tutut design-astiat ovat saaneet alkunsa ja mikä on niiden tarina? Entä millainen tyylisuunta olikaan empire? Näistä ja paljon muusta voit lukea suoraan Glorian Antiikki-lehdestä. Lehdessä on myös oma lukijoiden osio, jonne voi lähettää kysymyksiä. Osiossa esitellään myös kiinnostavimmat antiikkikaupat, messut ja muut tapahtumat ja lukijoiden omat rakkaimmat antiikkiaarteet.

Glorian Antiikki on nostalgiaa ja menneitä aikoja rakastavan ihmisen lehti. Se on asiantunteva ja kiinnostava, sekä tempaa mukaansa kerta toisensa jälkeen.

Tilaa lehti

Glorian Antiikki tarjous

Ohessa parhaat Glorian Antiikki tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)