GTi-Magazine


GTi-Magazine on suosittu autolehti, joka keskittyy erityisesti autojen tuunaamiseen. Lehti on tarkoitettu kaikille autoharrastuksessa vahvasti mukana oleville, joilla on intohimoinen suhde omaan autoon ja sen rakenteluun ja paranteluun. GTi-Magazine esittelee upeimmat autot ja kertoo paljon tietoa auton tuunaamiseen liittyen.

GTi-Magazine on vauhdikas kokonaisuus, jonka sivuilta löytyy toinen toistaan näyttävämpiä autoja, kauniita GTi-tyttöjä ja asiantuntevia, sekä viihdyttäviä artikkeleita. Lehti on tehty rennolla otteella ja suurin kohderyhmä, autoilevat nuoret miehet, vahvasti mielessä.

GTi-Magazine kulkee vahvasti lukijoidensa autoharrastuksessa mukana. Omalle autolle haluaa jatkuvasti tehdä pieniä muutoksia, eikä siitä yksinkertaisesti pysty olemaan erossa. Lehti tarjoaa parhaimmat vinkit ja ideat, sekä antaa myös lukijoilleen mahdollisuuden jakaa omat kokemuksensa ja neuvonsa.

GTi-Magazone on viihdyttävä ja tekninen, huumorin ja asiantuntijuuden onnistunut sekoitus. Lehti tarjoaa joka kerta jotain uutta ja olennaista kovimmille autoharrastajille.

Tilaa lehti

GTi-Magazine tarjous

Ohessa parhaat GTi-Magazine tarjous ja tilaajalahja -edut.

Gti Magazine 5 nroa 27,50 + varavirta-akku

gti-magazine-akku.jpg
Tilaa nyt 5 numeroa Gti Magazinea hintaan 27,50 ja saat kaupan päälle varavirta-akun (arvo 24.90)

Uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Gti Magazine 4 kk lehdet + rannekello, nahkalompakko ja vyö tai työkalusetti tilaajalahjaksi

Säästä 82.50 €
gti-magazine-kello-lompakko-vyo-tyokalusetti.jpg
Tutustumalla nyt Gti Magazineen saat 4 kuukauden lehdet vain 23,50 eurolla. Lisäksi saat valita tyylikkäistä tilaajalahjoista suosikkisi. Valitse rannekello, nahkalompakko ja vyö tai työkalusetti.
Gti Magazine on autoharrastajien oma viihdyttävä lehti, joka yllättää kuukaudesta toiseen. Upeat tilaajalahjat ovat lehden taattua tyyliä. Rannekello (arvo 59 euroa) on ajaton ja miehekäs ja mukava ranteessa. Nahkalompakko ja vyö (arvo 54 euroa) viestivät taattua Gti-asennetta ja näppärä monitoimityökalusetti (arvo 30 euroa) sisältää sopivia työkaluja kodin ja auton pieneen huoltamiseen.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)