Hyvä Terveys


Hyvä Terveys on terveyden erikoislehti, joka auttaa lukijoitaan pitämään huolta terveydestään ja voimaan hyvin. Lehti tarjoaa hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä elämäntapojen muutosta varten ja kertoo terveellisen ravinnon ja oikeanlaisen liikunnan salaisuudet. Hyvä Terveys käsittelee myös erilaisia sairauksia ja niiden hoitoa, sekä yleisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja.

Hyvä Terveys ottaa esille ajankohtaisia aiheita inspiroituen uusimmista terveysvillityksistä, hyviksi todetuista ravintoaineista, liikuntalajeista ja paljon muusta. Hyvä Terveys on lukijansa kotilääkäri tai ravitsemusterapeutti, joka vastaa asiantuntevasti terveyteen liittyviin kysymyksiin ja auttaa kaikissa arkipäivän terveysasioissa.

Lehdessä on lukijoiden oma palsta, jossa asiantuntijat vastaavat lehteen lähetettyihin kysymyksiin aiheesta kuin aiheesta. Lehti kannustaa pysyvään elämäntapamuutokseen, jonka vaikutukset näkyvät pitkällä tähtäimellä. Hyvä Terveys sopii kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ja erityisesti sellaisille, jotka tahtovat saada aikaan pysyvän muutoksen kohti parempaa.

Hyvä Terveys on monipuolinen lukupaketti, joka on aina erilainen. Se on hyödyllinen, asiantunteva ja ajankohtainen, sekä viihdyttää, kannustaa ja motivoi.

Tilaa lehti

Hyvä Terveys tarjous

Ohessa parhaat Hyvä Terveys tarjous ja tilaajalahja -edut.

Hyvä Terveys 6 numeroa + Fiskarsin salaattiottimet tai lisäkuukausi

hyva-terveys-fiskarsin-salaattiottimet.jpg
Tutustu nyt Hyvä Terveys -lehteen ja saat 6 numeroa hintaan 29,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Fiskarsin salaattiottimet tai kuukauden lisälehdet

Lue lisää ja tilaa tästä »

Hyvä Terveys 5 kk + kuukauden lisälehdet

hyva-terveys-kuukauden-lisalehdet.jpg
Tutustu nyt Hyvä Terveys -lehteen ja saat 5 kk lehdet hintaan 29,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi kuukauden lehdet kaupan päälle

Lue lisää ja tilaa tästä »

Hyvä Terveys 5 numeroa 26,50 + L'Occitane kosmetiikkasetti

hyva-terveys-loccitane-kosmetiikkasetti.jpg
Tilaa nyt Hyvä Terveys ja saat 5 numeroa hintaan 26,50 sekä tilaajalahjaksi L'Occitane kosmetiikkasetin

Lue lisää ja tilaa tästä »

Hyvä Terveys 5 numeroa 26,50 + Finlaysonin pyyhkeet tai lisälehdet

hyva-terveys-finlayson-pyyhkeet.jpg
Tilaa nyt Hyvä Terveys ja saat 5 numeroa hintaan 26,50 sekä tilaajalahjaksi Finlaysonin pyyhkeet (arvo 20 €) tai kaksi lisälehteä kaupan päälle

Lue lisää ja tilaa tästä »

Hyvä Terveys 4 kk + kaupan päälle Luhta käsipyyhkeet

hyva-terveys-kasipyyhkeet.jpg
Tilaa nyt Hyvä Terveys ja saat 4 kk lehdet (5 numeroa) hintaan 24,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Luhta käsipyyhkeet, joiden arvo on 16 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Hyvä Terveys 4 kk + kaupan päälle korvakuumemittari

hyva-terveys-kuumemittari.jpg
Tilaa nyt Hyvä Terveys ja saat 4 kk lehdet (5 numeroa) hintaan 24,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi korvakuumemittarin, jonka arvo on 29 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Hyvä Terveys 4 kk + kaupan päälle verenpainemittari

hyva-terveys-verenpainemittari.jpg
Tilaa nyt Hyvä Terveys ja saat 4 kk lehdet (5 numeroa) hintaan 24,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi verenpainemittarin, jonka arvo on 59 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Hyvä Terveys 4 kk lehdet + valitsemasi tilaajalahja, joko Lumenen kosmetiikkasetti, painonhallintakirja tai Luhta pyyhesetti

Säästä 59.80 €
hyva-terveys-kosmetiikkasetti-painonhallintakirja-pyyhesetti.jpg
Tilaa terveyttä ja hyvää oloa suoraan kotiisi. Nyt saat Hyvä Terveys-lehden edullisesti 4 kuukauden ajaksi hintaan 24,90. Lisäksi saat huipputilaajalahjan oman valintasi mukaan. Valitse Lumenen kosmetiikkasetti, Raakel Lignellin painonhallintakirja tai Luhdan pyyhesetti.
Lumenen kosmetiikkasetti(arvo 20 euroa) sisätää ihoa rauhoittavia ja hoitavia tuotteita. Raakel Lignellin uutuuskirja (arvo 34,90) kannustaa kohti pysyvää painonhallintaa ja jakaa hyviä elämänohjeita. Luhta Home Puro -pyyhesetissä (27,45 euron arvoinen) on laadukkaita kotimaisia pyyhkeitä.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)