Hymy


Hymy on ajankohtaisiin asioihin keskittyvä aikakauslehti. Hymy kertoo kuumimmat uutiset, esittelee suomalaiset tunnetut julkisuuden henkilöt ja heidän elämänsä ja käsittelee viihteen tuoreimmat ilmiöt. Hymy tarjoaa viikottain tuoretta tietoa, uusia näkökulmia ja viihdyttävää lukemista.

Hymy on viihdepainotteinen lehti, jonka artikkelit sisältävät kuitenkin asiaa. Hymy on rohkea lehti, joka tarjoaa säväyttäviäkin näkökulmia ja välittää lukijoilleen aina jotain uutta ja kiinnostavaa. Hymy on kaikkien niiden suomalaisten lehti, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä ympärillä tapahtuu ja haluavat pysyä kärryillä ihmisistä, ilmiöistä ja tapahtumista.

Jokaisessa Hymyssä on myös Terveys-Hymy, joka keskittyy itsehoitoon ja terveyden ylläpitämiseen. Se neuvoo, miten jokainen voi itse parantaa omia vaivojaan ja vaikuttaa myönteisesti terveyteensä.

Hymy on monipuolinen ja ajankohtainen, viihdyttävä ja kiinnostava viikkolehti, josta löytyy joka kerta jotain mielenkiintoista ja räväkkää lukemista. Hymy ilahduttaa ja osaa myös koskettaa.

Tilaa lehti

Hymy tarjous

Ohessa parhaat Hymy tarjous ja tilaajalahja -edut.

Hymy 4 kk lehdet + kaupan päälle digitaalinen grillimittari

Säästä 45.90 €
Tilaa nyt viihdelehti Hymy. Kun tilaat heti, saat 4 kuukauden lehdet hintaan 19,90 ja lisäksi saat kaupan päälle digitaalisen grillimittarin.
Grillimittari (arvo 26 euroa) soveltuu mainiosti niin ulko- kuin sisäkokkailuihinkin.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)