Kaksplus


Kaksplus on pienten lasten vanhemmille ja odottaville äideille suunnattu lehti, joka tarjoaa vertaistukea, neuvoja ja kiinnostavaa tietoa vanhemmuudesta, raskaus-ajasta, synnytyksestä ja lapsiperheen arkisista asioista. Kaksplus on sopiva lehti kaikille vanhemmille tai vanhemmiksi tuleville. Kaksplus on ajankohtainen ja asiantunteva lehti, joka tietää, miten lapsen saaminen muuttaa koko elämän ja laittaa arjen uusiksi.

Kaksplus käsittelee useita eri aiheita, jotka ovat tärkeitä vanhemmille. Lehdessä esitellään perhe-elämän ilot ja surut ja käsitellään erilaisia elämäntyylejä. Kaksplus auttaa vanhempia lasten kasvatuksessa ja odottavia äitejä raskausajan pulmissa ja tulevaan synnytykseen valmistautumisessa. Kaksplus käsittelee myös parisuhdetta ja lasten vaikutusta vanhempien keskinäiseen suhteeseen.

Kaksplus on kaikkea, mitä perhelehdeltä toivot. Se esittelee tunnettuja suomalaisia äitejä ja heidän tarinoitaan ja sisältää kiinnostavia artikkeleita tavallisten ihmisten elämän eri käänteisiin ja tilanteisiin liittyen. Kaksplus ottaa esille ajankohtaisia ja puhuttelevia aiheita ja tarjoaa ratkaisuja vanhemmuuden haasteisiin.

Kaksplus on positiivinen ja lämmin, sekä avulias ja asiantunteva lehti, joka tarjoaa joka kerta jotain uutta ja hyödyllistä tietoa, sekä esittelee tärkeimmät ilmiöt ja antaa aiheita kahvipöytäkeskusteluille. Kaksplus-lehti tietää, mitä lapsiperheen arki on ja elää lukijoidensa arjessa mukana.

Tilaa lehti

Kaksplus tarjous

Ohessa parhaat Kaksplus tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)