Kodin Kuvalehti


Kodin Kuvalehti on naisten- ja kodin lehti, joka on monipuolinen ja kaiken kattava lukupaketti. Lehden teemoja ovat jokapäiväinen arki, ihmiset, ruoka, sisustus, muoti, kauneus ja asuminen. Näiden lisäksi lehden sivuilta voi löytää vielä paljon muuta. Artikkelit ovat viihdyttäviä ja kiinnostavia ja lehti tarjoaa paljon hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja useista eri aiheista.

Kodin Kuvalehti on tunnettu rehellisistä ja aidoista tarinoistaan, joissa pääosassa ovat aidot ihmiset ja heidän elämänsä. Lehden ruokasivuilta puolestaan löytyvät suussa sulavat reseptit ja sisustus-, kauneus- ja muotijutut tarjoavat monipuolisia ostovinkkejä ja neuvoja. Kodin Kuvalehti esittelee myös kauniita koteja, joista lukijat voivat hakea inspiraatiota.

Kodin Kuvalehti rakentuu usein sesonkien mukaan. Esimerkiksi eri juhlapyhien aikaan lehdestä löytyvät oikeat ruokaherkut, koristeluvinkit ja paljon muuta tarpeellista tietoa. Kesäaikaan lehti taas esittelee upeimmat puutarhat ja kukkaistutukset. Lukijat pääsevät osaksi lehden artikkeleita ja lehden tavaramerkkinä ovatkin tavalliset ihmiset, joille lehteä tehdään.

Kodin Kuvalehdessä on kaikki samassa paketissa. Se on kirjava ja värikäs lukuelämys, josta löytyy aina jotain uutta ja yllättävää ja jonka seurassa taatusti viihtyy.

Tilaa lehti

Kodin Kuvalehti tarjous

Ohessa parhaat Kodin Kuvalehti tarjous ja tilaajalahja -edut.

Kodin Kuvalehti 9 numeroa + Finlaysonin Magnolia-pöytäliina

kodin-kuvalehti-finlayson-magnolia.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat paljon luettavaa tarjoushintaan: 4 kk lehdet (9 nroa) hintaan 29,90 ja kaupan päälle Finlaysonin Magnolia-pöytäliina (arvo 40,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin Kuvalehti 9 numeroa + FELT-huopakassi ja sydän-avain korusetti

kodin-kuvalehti-huopalaukku-koru.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat rutkasti luettavaa tarjoushintaan: 4 kk lehdet (9 nroa) hintaan 29,90 ja kaupan päälle FELT-huopakassi ja sydän-avain korusetti (arvo 78,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin Kuvalehti 9 numeroa + viikonloppulaukku ja Lumene-tuotesetti

kodin-kuvalehti-lumene-laukku.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat rutkasti luettavaa tarjoushintaan: 4 kk lehdet (9 nroa) hintaan 29,90 ja kaupan päälle viikonloppulaukku ja Lumene-tuotesetti (arvo 88,30)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin Kuvalehti 9 numeroa + Finlaysonin Magnolia-pöytäliina tai lisäkuukausi

kodin-kuvalehti-magnolia-poytaliina.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat rutkasti luettavaa tarjoushintaan: 4 kk lehdet (9 nroa) hintaan 29,90 ja kaupan päälle vielä Finlaysonin Magnolia-pöytäliina (arvo 40,00) tai kuukauden lisälehdet

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin Kuvalehti 4 kk + kuukauden lehdet kaupan päälle

kodin-kuvalehti-kuukauden-lisalehdet.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat rutkasti luettavaa tarjoushintaan: 4 kk lehdet (9 nroa) hintaan 29,90 ja kaupan päälle vielä kuukauden lisälehdet. Eli yhteensä saat 11 numeroa

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin kuvalehti 7 numeroa 27.50 + tilaajalahjaksi Rakas villasukka -kirja ja puikkosetti TAI kerrostarjotin

kodin-kuvalehti-villasukkakirja.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat3 kuukauden lehdet (7 numeroa) huippuhintaan 27,50. Tilaajalahjaksi voi valita joko puikkosetin ja Rakas villasukka -kirjan (arvo 53,90) tai kerrostarjottimen (arvo 25e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin kuvalehti 7 numeroa 27.50 + tilaajalahjaksi Fiskarsin salaattiottimet, Finlaysonin Taimi-tarjotin ja patalaput tai kaksi lisänumeroa

kodin-kuvalehti-finlayson-patalaput.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat3 kuukauden lehdet (7 numeroa) huippuhintaan 27,50. Tilaajalahjaksi voi valita joko Fiskarsin salaattiottimet, Finlaysonin Taimi-tarjotin ja patalaput tai kaksi lisänumeroa

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin kuvalehti 7 numeroa + tilaajalahjaksi joko puikkosetti, paistisetti tai 4 lisänumeroa

kodin-kuvalehti-paistisetti.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat3 kuukauden lehdet (7 numeroa) huippuhintaan 27,50. Tilaajalahjaksi voi valita joko värikkään puikko-/koukkusetin, Hackmanin paistisetin tai neljä lisänumeroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin kuvalehti 3 kk + kaupan päälle pöytäliina

kodin-kuvalehti-liina.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat 3 kuukauden lehdet (7 numeroa) huippuhintaan 27,90. Tilaajaetuna saat myös Finlaysonin kauniin Silmu-pöytäliinan, jonka arvo on 25 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin kuvalehti 3 kk + kaupan päälle kuorimasetti ja keittiövaaka

kodin-kuvalehti-kuorimasetti-ja-vaaka.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat 3 kuukauden lehdet (7 numeroa) huippuhintaan 27,90. Tilaajaetuna saat myös Fiskarsin kuorimasetin ja keittiövaa'an, joiden arvo on yhteensä 32 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin kuvalehti 3 kk + kaupan päälle kassi ja kirja

kodin-kuvalehti-kassi-ja-kirja.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat 3 kuukauden lehdet (7 numeroa) huippuhintaan 27,90. Tilaajaetuna saat myös Finlaysonin laadukkaan ruokokassi ja K niin kuin Koti -kirjan, joiden arvo on yhteensä 47 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin Kuvalehti 5 kk lehdet + kaupan päälle Muumimuki

kodin-kuvalehti-muumimuki.jpg
Tilaa nyt Kodin Kuvalehti ja saat 5 kuukauden lehdet huippuhintaan 30 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle joulun 2013 sesongiksi valmistetun Kuusen Alla -Muumimukin (arvo 21,90 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kodin Kuvalehti 7 numeroa + lukuoikeus sähköiseen arkistoon ja yrttikirja,puutarhasetti tai pöytäliina kaupan päälle

Säästä 75.90 €
kodin-kuvalehti-yrttikirja-puutarhasetti-poytaliina.jpg
Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat nyt 7 numeroa hintaan 27,90. Lisäksi saat ilmaisen lukuoikeuden sähköiseen lehtiarkistoon ja voit valita mieleisesi tilaajalahjan. Saat joko 48 euron arvoisen yrttikirjan, 19,95 euron arvoisen puutarhasetin tai 42 euron arvoisen pöytäliinan.
Yrttisakset ja yrttitarha ruukussa -kirja on kaikkien viherpeukaloiden lempiluettavaa. Kirjan mukana saa yrttisakset. Fiskars-puutarhatyökaluilla kelpaa kunnostaa omaa pihaa ja Finlaysonin Ilona-pöytäliina tuo pirteää ilmettä kodin sisustukseen.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)