Me Naiset SPORT


Me Naiset SPORT on hyvänolon lifestylelehti. Lehdestä löytyy paljon uusien tuotteiden ja lajien esittelyjä, sporttimuotia, ohjeita oikeanlaiseen liikuntaan ja ruokavalioon, sekä uusimpia trendejä usean eri teeman tiimoilta. Me Naiset SPORT-lehdessä on Me Naisille tyypillistä hyväntuulisuutta ja aktiivista otetta.

Me Naiset SPORT tarjoaa joka numerossaan inspiraatiota ja motivaatiota, sekä kannustusta liikkumaan ja syömään terveellisti. Me Naiset SPORT auttaa kaikkia lukijoitaan tavoittelemaan mahdollisimman hyvää oloa ja saavuttamaan sen. Lehdestä löytyy erilaisia vinkkejä, tuotetestejä ja tietoa uusista lajeista, sekä ajankohtaisia ja kiinnostavia artikkeleita kaikesta syömiseen ja liikuntaan, sekö uusimpiin urheilutrendeihin liittyvästä.

Me Naiset SPORT tahtoo olla jokaisen naisen personal trainer, joka auttaa kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Lehti on monipuolinen lukupaketti, joka viihdyttää joka kerta. Lehti sopii kaikille hyvää oloa ja mieltä tavoitteleville naisille, jotka ovat innokkaita kokeilemaan uusia asioita ja tuotteita.

Tilaa lehti

Me Naiset SPORT tarjous

Ohessa parhaat Me Naiset SPORT tarjous ja tilaajalahja -edut.

Me Naiset Sport -lehdet 6kk + kaupan päälle Lumene suihkugeeli, EuropaWatch kello ja Lumene ripsiväri tai Finlaysonin pyyhkeet

Säästä 101.90 €
me-naiset-sport-suihkugeeli-kello-mascara-pyyhkeet.jpg
Tutustu nyt pirteään urheilulehteen MeNaiset Sport ja tilaa 6 kuukauden lehdet kotiisi vain 25 eurolla. Valitse lisäksi itsellesi tilaalahjoista joko Lumene suihkugeeli (arvo 5 euroa), EuropaWatch -rannekello ja Lumenen ripsiväri (arvo yhteensä 76.90) tai Finlaysonin Sport-pyyhkeet (arvo 20 euroa).
MeNaiset Sport on joka naisen ykkösurheilulehti ja luettavaa riittää. Lumenen Berry Refresh-suihkugeeli on kuoriva ja ihoa hellivä tuote. Tyylikäs EuropaWatch-kello sopii naiselle kuin naiselle ja Lumene Rasberry Miracle ripsivärillä loihdit upeat ja pitkät ripset. Finlaysonin Sport-pyyhkeet sopivat erityisesti aktiivisille urheilijoille.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)