Meidän Perhe


Meidän Perhe on suomalaisten perheiden arkeen ja elämään keskittyvä lehti. Se tuntee suomalaiset lapsiperheet ja ottaa esille aiheita, jotka ovat läsnä ja kiinnostavat. Meidän Perhe tukee vanhempia valinnoissaan, tarjoaa apua arjen hallintaan ja esittelee hauskoja ideoita koko perheen yhdessäoloon. Meidän Perhe on kaikkien perheellisten yhteinen lehti, joka tukee ja neuvoo, sekä ymmärtää ja viihdyttää.

Meidän Perhe käsittelee vanhemmuuteen ja kasvatukseen liittyviä asioita ja antaa apua lasten kasvatukseen, sekä tarjoaa vertaistukea ja auttaa vanhempia jaksamaan kiireistä arkea. Artikkelit käsittelevät tavallisten ihmisten elämää ja tilanteita, jotka voivat tulla vastaan kenelle tahansa.

Meidän Perhe synnyttää kahvipöytäkeskusteluja ja tarjoaa aihetta ajatteluun. Lehti elää lukijoidensa elämässä mukana ja lukijoilla onkin mahdollisuus olla vahvasti läsnä ja vaikuttaa lehden sisältöön. Asiantuntevat mielipiteet ja ratkaisut erilaisiin arjen pulmiin, sekä kasvatusneuvoja ja paljon muuta löydät Meidän Perhe-lehden jokaisesta numerosta.

Tilaa lehti

Meidän Perhe tarjous

Ohessa parhaat Meidän Perhe tarjous ja tilaajalahja -edut.

Meidän perhe 6 kk + Apukokin keittokirja + bambuiset keittiölastat

meidan-perhe-apukokin-keittokirja-bambulastat.jpg
Tilaa nyt Meidän perhe ja saat 6 kk lehdet hintaan 29,50. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Apukokin keittokirjan + bambuiset keittiölastat (arvo 47,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Meidän perhe 6 kk + Marimekon pussukka tai 1kk lisälehdet

meidan-perhe-marimekko-pussukka.jpg
Tilaa nyt Meidän perhe ja saat 6 kk lehdet hintaan 29,50. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Marimekon pussukan (arvo 18,90) tai kuukauden lisälehdet

Lue lisää ja tilaa tästä »

Meidän perhe 6 kk + kaupan päälle Muumipeikko-käsipyyhkeet TAI lisänumerot

Tilaa nyt Meidän perhe ja saat 6 kk lehdet (6 numeroa) hintaan 27 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Muumipeikko-käsipyyhkeet (arvo 12 e) tai kaksi lisänumeroa

Lue lisää ja tilaa tästä »

Meidän perhe 6 kk + kaupan päälle Luhta Home Aalto -käsipyyhkeet tai kolme lisänumeroa

meidan-perhe-luhta-pyyhkeet.jpg
Tilaa nyt Meidän perhe ja saat 6 kk lehdet (6 numeroa) hintaan 27 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Luhta Home Aalto -käsipyyhkeet tai kolme lisänumeroa

Lue lisää ja tilaa tästä »

Meidän perhe 6 kk + kaupan päälle muumipyyhkeet

meidan-perhe-pyyhkeet.jpg
Tilaa nyt Meidän perhe ja saat 6 kk lehdet (6 numeroa) hintaan 26 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Finlaysonin Juhla-muumipyyhkeet (arvo 14 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Meidän perhe 6 kk + kaupan päälle valokuvakehys

meidan-perhe-kehys.jpg
Tilaa nyt Meidän perhe ja saat 6 kk lehdet (6 numeroa) hintaan 26 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Family-valokuvakehyksen (arvo 24 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Meidän Perhe 6kk + kaupan päälle autolokerikko ja uniriepu

meidan-perhe-lokerikko-riepu.jpg
Tilaa nyt Meidän perhe ja saat 6 kk lehdet (6 numeroa) hintaan 26 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi mustan autolokerikon ja Dumbo-unirievun (arvo 47 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Meidän Perhe lehdet 6 kk + kaupan päälle paperisakset, Angry Birds-pyyhe tai Muumi-tyynyliinat

Säästä 53.90 €
meidan-perhe-sakset-pyyhe-tyynyliinat.jpg
Tilaa nyt Meidän Perhe 6 kuukauden lehdet hintaan 25,90. Saat valita upeista tilaajalahjoista itsellesi joko Fiskarsin paperisakset (arvo 18 euroa), Angry Birds -pyyheliinan (arvo 20 euroa) tai kaksi Muumi-aiheista tyynyliinaa (arvo 28 euroa).
Upeissa Fiskarsin paperisaksissa on aivan erityinen Klaus Haapanimene design. Angry Birds -pyyhe puolestaan on ihanan pehmeä ja sen ottaa mielellään mukaan vaikka uimarannalle. Finlaysonin laadukkaissa Muumi-tyynyliinoissa on rakastetut Muumi-hahmot, joiden kanssa kelpaa nukkua.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)