National Geographic Suomi


National Geographic Suomi on maailman ihmeellisiä ilmiöitä ja tapahtumia käsittelevän National Geographic-lehden suomalainen versio. Lehti sisältää mielenkiintoisia artikkeleita eri aiheista. Tiede, historia, kulttuuri, tutkimusmatkat, avaruus ja luonto ovat lehden numeroissa toistuvia teemoja, joiden puitteissa lukija tutustutetaan mitä erikoisempiin ja vaikuttavimpiin asioihin.

Lehden artikkelit on kerrottu siten, että kuka tahansa ymmärtää, mistä on kyse ja voi löytää jutuista itseään kiinnostavimmat kohdat ja kenties löytää pohtimisen aihetta. Artikkelit on kuvitettu upeilla ja sykähdyttävillä valokuvilla, jotka saavat jokaisen tekstin elämään ihan omaa elämäänsä.

National Geographic Suomi saa jokaisen lukijan vakuuttumaan maailman ihmeellisyydestä. Lehteä lukiessa tahtoo vain lisää. National Geographic Suomi käsittelee asioita myös suomalaisen näkökulmasta ja tuo jotkin aiheista mahdollisimman lähelle lukijaa. Lehti on oiva tapa kasvattaa tuntemusta maailmasta, omasta ja muiden kulttuureista ja siitä, millaisen jäljen itse maapallolle eläessään jättää.

National Geographic Suomi sopii kaikille eri tieteenaloista ja luonnonilmiöistä, sekä maailman ihmeistä kiinnostuneille. Laajenna yleissivistystäsi lukemalla National Geographic Suomi -lehteä.

Tilaa lehti

National Geographic Suomi tarjous

Ohessa parhaat National Geographic Suomi tarjous ja tilaajalahja -edut.

National Geographic 2 lehteä + kevyt selkäreppu

national-geographic-suomi-reppu.jpg
Nyt huipputarjouksena saat 2 National Geographic -lehteä hintaan 4.90. Lisäksi saat kaupan päälle laadukkaan Nordic Explorer -selkärepun (arvo 34,90). Reppu on ultrakevyt ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi retkeilyyn.

Lue lisää ja tilaa tästä »

National Geographic Suomi 2 lehteä + softshell-takki

Säästä 75.90 €
Tilaa nyt mielenkiintoinen National Geographic Suomi ja saat 2 lehteä hintaan 6,90. Lisäksi saat kaupan päälle tyylikkään 69 euron arvoisen Nano softshell-takin.
Nano softshell -takki on käsitelty Nano-hiukkasilla, joten takki hylkii vettä ja likaa. Se on paras varusteesi ulkoiluun.

Lue lisää ja tilaa tästä »

National Geographic Suomi 3 lehteä + kuoritakki ja juhlakirja

Säästä 118.90 €
national-geographic-suomi-kuoritakki.jpg
Tilaa nyt mielenkiintoinen National Geographic Suomi ja saat 3 lehteä hintaan 19,90. Lisäksi saat kaupan päälle upean 99 euron arvoisen Nano-kuoritakin ja National Geographic juhlakirjan.
Nano-kuoritakki on paras varusteesi ulkoiluun. Se on äärimmäisen vettä ja likaa hylkivä ja hengittää hyvin.

Lue lisää ja tilaa tästä »

National Geographic Suomi 3 lehteä + ammattimaiset kiikarit

Säästä 118.90 €
national-geographic-suomi-kiikarit.jpg
Tilaa nyt mielenkiintoinen National Geographic Suomi ja saat 3 lehteä hintaan 19,90. Lisäksi saat kaupan päälle ammattimaiset 99 euron arvoiset kiikarit.
Upeilla kiikareilla kelpaa tähystellä lintuja tai ihmetellä maailman menoa. 8-kertainen suurennus takaa loistavan näkyvyyden.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)