Pelit-lehti


Pelit on pelialan harrastajille ja peleistä kiinnostuneille suunnattu lehti. Lehti käsittelee uudet pelit jo ennen julkaisemista ja arvostelee ne, sekä pitää lukijat ajan tasan pelimaailman uusimmista ja tärkeimmistä tapahtumista. Pelit seuraa peliteollisuutta niin maailmanlaajuisesti kuin Suomenkin tasolla ja siksi lehden sisältö onkin kerta toisensa jälkeen monipuolista ja ajankohtaista.

Pelit-lehti on pelaamiseen intohimoisesti suhtautuvien asialla ja aihetta käsitelläänkin laajasti eri näkökulmista. Uutuudet esitellään ja ilmiöt puidaan läpi, mutta samalla palataan menneisiin aikoihin retrojuttujen ja erilaisten historiikkien myötä. Nämä ovat tärkeä osa lehteä, koska lukijakunta on monesti kasvanut pelejä pelaten ja vanhojen suosikkipelien muisteleminen on mukavaa.

Pelit-lehti käsittää pelaamisen olevan monille harrastajille lähestulkoon elämäntapa ja uutiset, sekä arvostelut ja muut artikkelit esitelläänkin asiaankuuluvalla asiantuntevuudella, mutta kuitenkin viihdyttävällä ja kiinnostavalla tavalla.

Pelit sopii myös sellaiselle, joka ei ole ennen kauheasti pelannut, sillä se esittelee pelialan pähkinänkuoressa ja tarjoaa ajankohtaisimmat ja tämän hetken kiinnostavimmat pelivinkit.

Tilaa lehti

Pelit-lehti tarjous

Ohessa parhaat Pelit-lehti tarjous ja tilaajalahja -edut.

Pelit-lehti 6 numeroa vain 29,60 + kaupan päälle varavirta-akku

pelit-varavirta-akku.jpg
Tutustu nyt Pelit-lehteen 6 numeroa vain 29,60e ja kaupan päälle saa varavirta-akun (arvo 24,90e)

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)