Tekniikan Maailma


Tekniikan Maailma on tekniikkaan keskittynyt lehti, joka kertoo kaiken olennaisen uusimmasta tekniikasta. Lehti käsittelee mm. autoja, moottoripyöriä, viihde-elektroniikkaa, mobiililaitteita, kameroita ja urheiluvälineitä ja testaa ja vertailee merkittävämpiä tuotteita keskenään. Testien tarkoitus on auttaa kuluttajaa tekemään oikeanlaisia valintoja.

Tekniikan Maailma on tunnettu erilaisista testeistään ja lehti suorittaakin testit täysin puolueettomasti päämääränään tarjota lukijoille ensiarvoisen tärkeää tietoa eri teknisistä laitteista ja niiden toiminnasta. Lehdestä löytyvät kaikki vastaukset kysymyksiin, joita uusimmat laitteet herättävät ja jotka saattavat vaikuttaa ostopäätökseen.

Tekniikan Maailma on monipuolinen sekä sisällöltään että teemoiltaan ja onkin siksi sopiva lehti melkeinpä jokaiselle, olit sitten ostamassa autoa tai kameraa, uutta puhelinta tai tietokonetta. Tekniikan Maailma kertoo myös tärkeimmät tekniikan alan uutiset.

Lue Tekniikan Maailmaa ja pysy kärryillä teknologian kehityksestä ja tiedä ensimmäisenä, mikä laite tai tuote on testivoittaja.

Tilaa lehti

Tekniikan Maailma tarjous

Ohessa parhaat Tekniikan Maailma tarjous ja tilaajalahja -edut.

Tekniikan Maailma lehdet 2kk + digitaalinen grillimittari

Säästä 53.90 €
tekniikan-maailma-grillimittari.jpg
Tutustu Tekniikan Maailma lehteen. Saat 2 kuukauden lehdet hintaan 27,90 ja saat tilaajalahjana kätevän grillimittarin (arvo 26 euroa).
Laadukkaalla grillimittarilla kokkaat helposti niin sisällä kuin ulkona.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)