Prinsessakerho


Prinsessakerho on kaikille 2-6-vuotiaille pikkutytöille suunnattu kirjakerho. Kirjakerhon satu- ja puuhakirjoissa seikkailevat tutut Disney-prinsessat, jotka johdattavat tytöt omaan maailmaansa joka kuukausi. Prinsessakerho sopii kaikille alle kouluikäisille pikkutytöille, koska se opettaa uusia asioita ja tarjoaa innostavaa tekemistä tuttujen ja rakastettujen hahmojen kautta.

Joka kuukausi ilmestyvä kerhopaketti sisältää monipuolisen annoksen prinsessaelämää ja Disneyn prinsessojen taikaa. Paketin lisäksi joka kuukausi ilmestyy myös kerholehti, joka esittelee jokaisen paketin etukäteen. Pikkuprinsessat saavat kerhopaketista myös usein jonkin mukavan yllätyslahjan, kuten julisteita, tarroja tai koruja.

Prinsessakerho tarjoaa joka kerta monipuolisen ja innostavan kerhopaketin, josta riittää tekemistä pitkäksi aikaa. Pikkutytöt voivat rauhassa uppoutua prinsessojen maailmaan ja tutustua satu- ja puuhakirjoihin, jotka on valittu kohderyhmä silmällä pitäen. Kirjakerhon kirjat tukevat lasten kehitystä, viihdyttävät ja ihastuttavat ja saavat jokaisen pikkutytön tuntemaan olonsa prinsessaksi.

Tilaa lehti

Prinsessakerho tarjous

Ohessa parhaat Prinsessakerho tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)