Lasten Oma Kirjakerho


Lasten Oma Kirjakerho on Suomen suosituimpia kirjakerhoja. Se on suunnattu 3-6-vuotiaille lapsille. Kirjakerhon satu- ja puuhakirjat sisältävät kaikkien rakastamia Disney-hahmoja ja heidän seikkailujaan. Lasten Oma Kirjakerho on kaikille pienille lapsille soveltuva kirjakerho, jonka monipuoliset tuotteet viihdyttävät ja opettavat lapselle uusia asioita.

Kirjakerhon paketit saapuvat kotiin neljän viikon välein ja jokainen paketti on yhtä monipuolinen. Kerhokirjat on valittu huolella alle kouluikäisten lasten tarpeet ja toiveet huomioituna. Lasten Oma Kirjakerho tarjoaa turvallista kasvuseuraa ja aina yhtä kiinnostavaa ja hauskaa luettavaa ja tekemistä. Kirjakerhon pakettien lisäksi lapset saavat kotiinsa värikkään kerholehden, joka sisältää kerhopaketin esittelyn, sekä hyviä tarjouksia ja jäsenetuja.

Lasten Oma Kirjakerho, sen paketit ja kerholehti tukevat lapsen kehitystä ja ovat arvokas osa sitä. Kirjakerhon kirjat ovat usein ensimmäisiä kirjoja, joita lapsi oppii vähitellen itse lukemaan. Tutut hahmot ja aina yhtä viihdyttävät ja monipuoliset tarinat innostavat lasta joka kuukausi.

Tilaa lehti

Lasten Oma Kirjakerho tarjous

Ohessa parhaat Lasten Oma Kirjakerho tarjous ja tilaajalahja -edut.

Lasten Oma Kirjakerho liittymistarjous 3 kirjaa eurolla + tilaajalahjaksi reppu kaupan päälle

Säästä 28.00 €
Liity nyt Lasten Omaan Kirjakerhoon. Saat 3 kirjaa euron kappalehintaan + toimituskulut ja lisäksi saat tilaajalahjaksi joko Prinsessat tai Autot -repun.
Lasten Oma Kirjakerho on oiva tapa tutustuttaa lapsi lukemisen maailmaan. Saat joka kuukausi kotiisi mielenkiintoisen kirjapaketin. Prinsessat tai Autot -reppu (arvo 25 euroa) on jokaisen pienen lapsen suosikkireppu ja siinä kelpaa kantaa kaikki tarpeelliset tavarat. Reppu sopii mainiosti esimerkiksi ekaluokkalaisen koulurepuksi.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)