Tieteen Kuvalehti


Tieteen Kuvalehti on tieteen kehityksessä mukana pysyttelevä lehti, joka esittelee uusimmat ja kiinnostavimmat ilmiöt tekniikan, biologian, tähtitieteen, arkeologian, lääketieteen ja psykologian aloilta. Lehdestä löytyy kiinnostavia artikkeleita näiltä kaikilta tieteen aloilta. Hurjimmat jutut, mullistavimmat saavutukset ja keksinnnöt löytyvät kaikki Tieteen Kuvalehdestä.

Tieteen Kuvalehti hemmottelee tieteestä kiinnostuneista lukijoitaan joka numerossa. Ei tarvitse edes olla mikään fyysikko tai lääkäri löytääkseen lehden sivuilta itseään kiinnostavaa sisältöä ja artikkeleita aiheista, joiden olemassaolosta ei edes ennen ole tiennyt tai joita ei ole tullut ajatelleeksi. Tieteen Kuvalehti esittelee ihmisiä ja ilmiöitä, esineitä ja kaikkea, mitä kuvitella saattaa.

Tieteen kiehtova maailma tempaa lukijan helposti mukaansa joka numerossa ja lehden toinen toistaan uskomattomampia ja mielenkiintoisempia juttuja ei voi olla ahmimatta. Tieteen Kuvalehti julkaisee myös erilaisia teemanumeroita, joiden artikkelit käsittelevät jotain tiettyä teemaa ja sen ympärillä pyöriviä aiheita.

Tieteen Kuvalehti sopii kaikenikäisille lukijoille, sillä lehden monipuolisesta sisällöstä löytyy luettavaa joka lähtöön. Laajenna tietämystäsi ja kasvata yleissivistystäsi Tieteen Kuvalehden ihmeellisen maailman parissa.

Tilaa lehti

Tieteen Kuvalehti tarjous

Ohessa parhaat Tieteen Kuvalehti tarjous ja tilaajalahja -edut.

Tieteen kuvalehti synttäritarjous: 2 lehteä +pienoishelikopteri 5,90€

tieteen-kuvalehti-helikopteri.jpg
Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti, sillä synttäritarjouksena saat 2 lehden numeroa ja upean kauko-ohjattavat pienoishelikopterin yhteishintaan 5,90. Lahjan arvo on 53 euroa. Kukapa ei haluaisi kauko-ohjattavaa helikopteria, jonka parissa kelpaa viettää useampikin tunti.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tieteen Kuvalehti 2 numeroa + Bluetooth-kuulokkeet kaupan päälle

Säästä 85.90 €
tieteen-kuvalehti-kuulokkeet.jpg
Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti uskomattoman edulliseen hintaan. Saat kaksi lehteä 5,90 eurolla ja lisäksi saat kaupan päälle tyylikkäät Bluetooth-kuulokkeet (arvo 80 euroa).
Langattomat Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat uskomattoman puhtaan ääneen ja parantavat esimerkiksi musiikkikokemustasi.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tieteen Kuvalehti 2 numeroa + sääasema tai yleislaturi sekä hedelmäveitsi kaupan päälle

Säästä 72.90 €
tieteen-kuvalehti-saa-asema-laturi-veitsi.jpg
Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti uskomattoman edulliseen hintaan. Saat kaksi lehteä 5,90 eurolla ja lisäksi saat kaupan päälle joko ZeniQ-sääaseman (arvo 67 euroa) tai TC220-yleislaturin (arvo 40 euroa). Nopean tilaajan etuna saat vielä lisäksi hedelmäveitsen.
Sääasema antaa yksityiskohtaista tietoa paikallissäästä ja on tyylikkään näköinen. Yleislaturilla lataat mitä tahansa arjen elektroniikkaa, kuten puhelimen. Tetsu-hedelmäveitsi on laadukas ja kätevä veitsi, jolla pilkot minkä tahansa hedelmän ja loihdit maukkaita herkkuja.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)