TOPModel


TOPModel on tyttöjen ikioma muodikas puuhalehti, joka kannustaa tyttöjä luovuuteen ja itse tekemiseen. Lehdestä löytyy hauskoja sarjakuvia, joissa seikkailevat TOPModel-hahmot ja paljon erilaisia vinkkejä askarteluun, piirrustusohjeita ja pohjia ja vaikka mitä. TOPModel-lehden kanssa ei tyttöjen aika käy pitkäksi. Se sopii kaikille tytöille, jotka ovat innostuneet tekemään asioita itse ja luomaan jatkuvasti jotain uutta.

TOPModel-lehti pyörii pääasiassa muodin teeman ympärillä. Tytöt voivat suunnitella ja toteuttaa omia asukokonaisuuksia ja askarrella ja tuunata niitä loputtomiin. Muoti ja glamour eivät kuitenkaan ole lehden ainoat kantavat teemat, vaan lehti kannustaa lukijoitaan olemaan sellaisia kuin ovat ja korostaa ystävyyden ja perheen merkitystä.

TOPModel-lehden parissa viihtyminen on taattu, eikä tekeminen ihan heti lopu kesken. Puuhaideoiden ja hauskojen sarjakuvien lisäksi lehdestä löytyy erilaisia kilpailuja ja viihdyttäviä palstoja. TOPModel on tervehenkinen tyttöjen muotiaiheinen lehti, joka menee pintaa syvemmälle ja rohkaisee luomaan uutta jatkuvasti.

Tilaa lehti

TOPModel tarjous

Ohessa parhaat TOPModel tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)