Image


Image on tyylikäs aikakauslehti, joka tarjoaa kuukausittain laatuviihdettä ja ajankohtaisia puheenaiheita. Image on lifestylehenkinen, useita eri teemoja käsittelevä lehti, joka tarjoaa kiinnostavia näkökulmia ja luo uusia keskustelunaiheita kahvipöytiin. Image on kaikkien laadukasta luettavaa ja ajankohtaisia asioita arvostavan lehti.

Image-lehden sivuilla on uusia ilmiöitä, kiinnostavia henkilöitä ja mielenkiintoisia artikkeleita päivänpolttavista aiheista, joista olet aina halunnut lukea ja tietää enemmän. Lehden teemoja ovat mm. politiikka ja talous, matkailu, desin, muoti, populaarikulttuuri ja ihmiset ja heidän elämänsä.

Image ei ota asioita turhan vakavasti, vaan artikkelit ovat rentoja ja hauskoja, eikä niistä puutu särmää. Asiantuntijuus silti näkyy ja kuuluu. Image kertoo muistettavalla tavalla mitä maailmalla tapahtuu ja mistä puhutaan meillä ja muualla. Image on kokonaisvaltainen ja viihdyttävä lukuelämys, joka tarjoaa joka kerta jotain uutta ajattelemisen aihetta.

Tilaa lehti

Image tarjous

Ohessa parhaat Image tarjous ja tilaajalahja -edut.

Image 4 numeroa + lahjaksi clutch-lompakko

image-clutch-lompakko.jpg
Tilaa nyt Image ja saat neljä numeroa hintaan 19,90 e. Lisäksi saat tilaajalahjaksi tyylikkään naisten clutch-lompakon (arvo 57e), jota voi käyttää myös clutch-laukkuna

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)