Viherpiha


Viherpiha on piha- ja puutarhalehti, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa ja paljon inspiraatiota kaikille viherpeukaloille. Lehti esittelee puutarhamaailman kiinnostavimmat uutuudet ja ilmiöt ja tarjoaa monipuolisia ja persoonallisia ratkaisuja puutarhaan, kotipihalle ja myös parvekkeelle. Viherpiha sopii kaikille puutarhanhoidosta ja pihan sisustamisesta innostuneille.

Viherpihan lukijan ei tarvitse olla puutarhanhoidon ammattilainen, vaan lehti tarjoaa paljon uutta ja olennaista myös aloittelijoille. Piha on yhä useammin verrattavissa kodin muihin huoneisiin ja sen kunnostaminen ja sisustaminen on Viherpiha-lehden lukijoille tärkeää. Viherpiha tarjoaakin vinkkejä pihan kokonaisvaltaiseen rakentamiseen ja sisustamiseen ja esittelee suomalaisten kauniit pihat ja puutarhat, joista lukijat saavat inspiraatiota.

Pihan laittamisen ei tarvitse olla vain kevään ja kesän harrastus, vaan Viherpiha kertoo, miten sitä voi tehdä kaikkina vuodenaikoina ja pitää pihan viihtyisänä ympäri vuoden. Viherpiha auttaa myös käytännönasioissa, kuten viherkasvien suojelemisessa talven varalle ja erilaisten kasvien hoidossa ja istutuksessa.

Viherpiha on monipuolinen ja runsas lukupaketti, joka sisältää kaiken sen, mitä pihan ja puutarhan hoitoon ja kunnostamiseen tarvitset. Tee pihasta itsesi näköinen ja pidä huolta puutarhastasi kesät talvet. Viherpiha auttaa sinua.

Tilaa lehti

Viherpiha tarjous

Ohessa parhaat Viherpiha tarjous ja tilaajalahja -edut.

Viherpiha-lehdet 4 numeroa hintaan 19,90 + kaupan päälle Hemtex-pussilakanasetti

viherpiha-hemtex.jpg
Tilaa nyt Viherpiha ja saat 4 numeroa hintaan 19,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Hemtexin pussilakanasetin (arvo 34,95e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Viherpiha-lehdet 4 numeroa + lahjaksi kirja

viherpiha-kirja.jpg
Tilaa nyt Viherpiha ja saat 4 numeroa hintaan 19,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Suomen kauneimmat puutarhat-kirjan, jonka arvo on 37 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Viherpiha lehdet 5 kk + tilaajalahjaksi Värien lumoa puutarhaan -kirja

viherpiha-puutarhakirja.jpg
Saat nyt 5 kk Viherpiha-lehdet hintaan 21 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle uoean tilaajalahjan: Värien lumoa puutarhaan -kirjan. Viherpiha-lehti on kaikkien viherpeukaloiden ykköslehti. Värien lumoa puutahaan -kirja tarjoaa upeimmat vinkit puutarhan koristeluun ja hyvänä pitämiseen. Lahjan arvo on 37 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Viherpiha lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi Herkullista satoa ruukuista -kirja

Säästä 58.00 €
viherpiha-kirja.jpg
Tilaa nyt 5 numeroa Viherpiha-lehteä suoraan kotiisi vain 21 euron hintaan. Lisäksi saat kaupan päälle Herkullista satoa ruukuista -kirjan.
Viherpiha on kaikkien viherpeukaloiden ja puutarhan hoidosta kiinnostuneiden lehti. Herkullista satoa ruukuista -kirja keskittyy ruukuissa kasvatettaviin ruoka-aineisiin ja niistä valmistettaviin herkullisiin aterioihin. Loihdi omat kasvisherkkusi kätevästi kirjan avulla. Lahjan arvo on 37 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Viherpiha lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi Viherpihan oma kalenteri

Säästä 40.90 €
viherpiha-vuosikalenteri.jpg
Tilaa nyt 5 numeroa Viherpiha-lehteä suoraan kotiisi vain 21 euron hintaan. Lisäksi saat kaupan päälle Viherpihan vuosikalenterin 2014.
Viherpiha on kaikkien viherpeukaloiden ja puutarhan hoidosta kiinnostuneiden lehti. ViherPihan oma tyylikäs puutarhakalenteri kattaa koko vuoden 2014 ja on kalenterin lisäksi täynnä paljon hyödyllistä ja hauskaa tietoa puutarhan hoidosta ja paljon muusta. Lahjan arvo on 19,90 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)