Urheilulehti


Urheilulehti on suosittu suomalainen urheilun erikoislehti, joka käsittelee kotimaisen urheilun ykköspuheenaiheet ja katsoo, mitä muualla maailmassa tapahtuu. Urheilulehti on lehti kaikille urheilun ystäville ja todellisille urheiluhulluille. Urheilulehti on asiantunteva ja viihdyttävä paketti kaikkien rakastamia lajeja ja tähtiurheilijoita.

Urheilulehti suhtautuu urheiluun yhtä intohimoisesti kuin sen lukijatkin. Lehti on täynnä tunteita ja suomalaisten loppumatonta urheiluhumua, sekä ajankohtaisimmat ja päivänpolttavimmat urheilu-uutiset asiantuntevasti kerrottuna. Urheilulehti tietää, mistä keskustellaan jääkiekon MM-kisojen, F1-osakilpailujen ja muiden urheilun suurtapahtumien yhteydessä ja niiden jälkeen. Lehti nostaa esille kuumimmat puheenaiheet ja herättää keskustelua.

Urheilulehti käsittelee urheilutapahtumat suorapuheisesti ja syväluotaavin analyysein. Se ottaa kantaa ja kyseenalaistaa asioita ja tarjoaa näin kiinnostavia näkökulmia urheilun ilmiöihin ja henkilöihin. Urheilulehti edustaa jokaista suomalaista urheilun ystävää ja elää urheilutapahtumat lukijoidensa kanssa uudestaan. Se on samaan aikaan asiallinen ja viihdyttävä, sekä analyyttinen ja tunteikas lukukokemus.

Tilaa lehti

Urheilulehti tarjous

Ohessa parhaat Urheilulehti tarjous ja tilaajalahja -edut.

Urheilulehti 12 nroa 21 € + kaupan päälle karvalakki

urheilulehti-karvalakki.jpg
Tilaa nyt Urheilulehti ja saat 12 numeroa hintaan 21 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle lämpimän ja kivannäköisen karvalakin (arvo 39 €). Karvalakki on tekoturkista ja sen pintamateriaali hylkii vettä sekä hengittää. Korvat saa viimalta piiloon kätevällä leukanauhan tarrakiinnityksellä. Lakin takaosassa on kiinnitysmekanismi esimerkiksi laskettelulasien lukitsemiseksi.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Urheilulehti 3 kk vain 21 € + nahkalompakko kaupan päälle

Tilaa nyt Urheilulehti ja saat 3 kk lehdet (12 numeroa) hintaan 21 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi tyylikkään nahkalompakon, jonka arvo on 42 euroa. Urheilulehti on kaikkien urheiluhullujen ikioma lehti, joka tuo kiinnostavimmat henkilöt ja tapahtumat suoraan kotiisi ja kertoo ensimmäisenä urheilumaailman tärkeimmät uutiset. Lompakko on kestävää ja laadukasta mustaa nahkaa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Urheilulehti 3 kk vain 21 € + karvalakki kaupan päälle

urheilulehti-karvalakki.jpg
Tilaa nyt Urheilulehti ja saat 3 kk lehdet (12 numeroa) hintaan 21 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi tyylikkään karvalakin, jonka arvo on 39 euroa. Urheilulehti on kaikkien urheiluhullujen ikioma lehti, joka tuo kiinnostavimmat henkilöt ja tapahtumat suoraan kotiisi ja kertoo ensimmäisenä urheilumaailman tärkeimmät uutiset. Laadukas karvalakki pitää pään lämpimänä talvipakkasilla.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Urheilulehti 3 kk vain 21 € + kaupan päälle nahkalompakko

urheilulehti-nahkalompakko.jpg
Tilaa nyt Urheilulehti ja saat 3 kk lehdet (12 numeroa) hintaan 21 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi tyylikkään nahkalompakon, jonka arvo on 44 euroa. Urheilulehti on kaikkien urheiluhullujen ikioma lehti, joka tuo kiinnostavimmat henkilöt ja tapahtumat suoraan kotiisi ja kertoo ensimmäisenä urheilumaailman tärkeimmät uutiset. Nahkalompakossa rahat ja tärkeät kortit puolestaan pysyvät erinomaisessa tallessa.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)