Alibi


Alibi on rikoslehti, joka esittelee tavallisille ihmisille rikosmaailman uusimmat ilmiöt, erikoisimmat oikeustapaukset ja vangit. Alibi kertoo poliisin arjesta ja esittelee myös rikosten uhreja. Alibi sopii kaikille, joita kiinnostaa, millaista poliisin työ on ja mitä kaikkea Suomessa tapahtuu.

Alibi on mielenkiintoinen ja viihdyttävä lehti, joka kertoo asiantuntevasti Suomessa tehdyistä rikoksista. Alibi esittelee elinkautisvankeja ja heidän arkeaan ja käsittelee historiaan jääneitä selvittämättömiä tapauksia ja kaikkien aikojen mielenkiintoisimpia oikeusjuttuja. Alibi seuraa poliisin arkea ja poliisiauton tapahtumia ja antaa puheenvuoroja rikosten uhreille ja uhrien omaisille.

Alibi käsittelee myös jokaisen ihmisen arjen turvallisuuteen liittyviä asioita ja kertoo mm. tapaturmista ja onnettomuuksista ja siitä, miten niitä voi yrittää ennaltaehkäistä. Alibi pyrkii auttamaan lukijoitaan parantamaan omaa ja muiden turvallisuutta ja elämään mahdollisimman suojattua arkea.

Alibi on kiinnostava ja mielenkiintoinen, sekä ajankohtainen ja asiantunteva lukupaketti, joka johdattaa jokaisen ihmisen rikosten ja lain maailmaan. Alibi tarjoaa joka numerossa jotain uutta ja ihmeellistä, josta taatusti riittää keskustelua vielä myöhemmäksikin.

Tilaa lehti

Alibi tarjous

Ohessa parhaat Alibi tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)