Villivarsa


Villivarsa on hevosaiheinen lehti, joka on suunnattu hevosharrastuksesta ja hevosista kiinnostuneille kouluikäisille tytöille. Lehti sisältää paljon arvokasta hevosaiheista tietoa ja viihdyttävää tekemistä. Joka kuukausi ilmestyvä Villivarsa on heppatytön tärkein opas ja ystävä, joka yllättää joka numerolla.

Villivarsa tietää, että hevosharrastus on monen tytön rakkain vapaa-ajan harrastus. Lehti elää lukijoidensa elämässä mukana ja tarjoaa apua ja tietoa ratsastus- ja hevosenhoitotaitojen kehittämiseen. Lehdestä löytyy paljon kiinnostavia juttuja ja erilaista tekemistä ja puuhastelua. Villivarsa-lehdessä on erilaisia kilpailuja, tehtäviä, hauskoja testejä ja askarteluohjeita. Lehti tietää, että monesti ratsastus on äidin ja tyttären yhteinen harrastus ja tämä näkökulma on otettu lehden tekemisessä huomioon.

Villivarsa on asiantunteva, iloinen ja viihdyttävä lukupaketti, josta heppatytöt löytävät aina jotain uutta. Samanhenkiset ihmiset, tietoa eri leireistä ja tapahtumista, hevosenhoitoon liittyviä vinkkejä ja paljon muuta löytää tiensä usean tytön luokse kuukausittain.

Tilaa lehti

Villivarsa tarjous

Ohessa parhaat Villivarsa tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)