Kanava


Kanava on yhteiskunnallinen ja kulttuuripoliittinen aikakauslehti. Lehti sisältää alojen asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita yhteiskuntaan, politiikkaan, talouteen ja kulttuuriin liittyvistä aiheista. Lehti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita maailmassamme tapahtuvista asoista ja ilmiöistä ja kaipaavat tuoreita ja mielenkiintoisia näkökulmia, sekä faktatietoa.

Kanava on viihdyttävä tietopaketti yleistajuisesti kirjoitettuja artikkeleita. Kanava pyrkii tarjoamaan syvällisiä ja tarkkaan harkittuja puheenvuoroja, joita kirjoitetaan ajan kanssa ja hiotaan pitkään. Kanava osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun ja pyrkii tarjoamaan kaikille ihmisille ajattelemisen aihetta ja lisää aineksia keskusteluihin.

Kanava on vastavoima pikaisesti kirjoitetuille, nopeasti pureksittavissa oleville jutuille, jotka selittävät asioita ja ilmiöitä vai pinnan tasolla menemättä yhtään syvemmälle. Kanava on ääni, joka jokaisen suomalaisen ihmisen pitäisi kuulla. Kanava on asiantunteva, kiinnostava ja ajankohtainen lukuelämys. Kanava ottaa kantaa ja välittää tietoa.

Tilaa lehti

Kanava tarjous

Ohessa parhaat Kanava tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)