Apu


Apu on jo klassikon aseman saavuttanut yleisaikakauslehti, joka kertoo ajankohtaisista aiheista ja ottaa esille kiinnostavimmat henkilöt ja ilmiöt. Apu tarjoaa viikottain tuoreita näkökulmia ja suomalaisen otteen maailmanlaajuisinkiin asioihin. Apu on viihdyttävä ja asiallinen lehti kaikille suomalaisille.

Apu-lehden aiheet ovat vaihtelevia, mutta kaikista niistä korostuu luotettavuus ja asiantuntevuus. Lehden sivuilta löydät juttuja mm. politiikkaan, talouteen ja muihin ajankohtaisaiheisiin, sekä matkailuun, kotiin, terveyteen ja muihin vapaa-ajan teemoihin liittyen. Apu tarjoaa kiinnostavia henkilökuvia ja laajoja reportaaseja.

Apu on tullut tunnetuksi hyvänä tarinankertojana ja viihdyttävänä faktatietoa tarjoavana lehtenä. Apu tarjoaa mukavaa ajanvietettä, kiinnostavia puheenaiheita kahvipöytään ja tärkeitä uutisia. Apu-lehti on monipuolinen lukupaketti, josta löydät aina jotain uutta. Apu pitää sinut myös ajantasalla tv-ohjelmista.

Tilaa lehti

Apu tarjous

Ohessa parhaat Apu tarjous ja tilaajalahja -edut.

Apu-lehti 8 nroa + nahkalompakko tai Lumenen kosmetiikkasetti

apu-lumene-lompakko.jpg
Tilaa nyt Apu-lehti huippuedullisesti ja saat 8 numeroa hintaan 19,95 sekä tilaajalahjaksi nahkalompakon (arvo 42 e) tai Lumenen kosmetiikkasetin (arvo 40 e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Apu-lehti 8 nroa + Kiminkinen VASTAA 100 kysymystä lääkärille -kirja

apu-kiminkinen-kirja.jpg
Tilaa nyt Apu-lehti huippuedullisesti ja saat 8 numeroa hintaan 19,95 sekä tilaajalahjaksi Kiminkinen VASTAA 100 kysymystä lääkärille -kirjan (arvo 32e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Apu-lehti 8 nroa + clutch-lompakko tai Newport-kello

apu-lompakko-kello.jpg
Tilaa nyt Apu-lehti huippuedullisesti ja saat 8 numeroa hintaan 19,90 sekä tilaajalahjaksi clutch-lompakon (57e) tai Newport-kellon (62e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Apu-lehti 3 kk + tilaajalahjaksi rannekello

apu-rannekello.jpg
Tilaa nyt Apu-lehti huippuedullisest ja saat 3 kuukauden lehdet (12 numeroa) hintaan 24 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle huipputyylikkään rannekellon oman valintasi mukaan. Miesten vaihtoehto on kätevä päivyrirannekello (arvo 62€) ja naisille tarjolla on upea timanttirannekello (arvo 89€).

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)